REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Lucian Romaşcanu - suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD

Lucian Romaşcanu - suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD

Replica API 21 august 2020 | 00:00 1307

Senatorul Lucian Romaşcanu este suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD, a anunţat vineri preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

Lucian Romaşcanu

"Decizia politică este una singură: este suspendat din funcţie. Cred că e suficient", a declarat Ciolacu, la sediul PSD, scrie Agerpres.

Decizia a fost luată după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare în care Lucian Romaşcanu a făcut, vineri, o afirmaţie injurioasă la adresa jurnaliştilor prezenţi la sediul PSD.

Întrebat ce decizie s-a luat şi în privinţa unei angajate a Biroului de presă al PSD, care apare în înregistrarea difuzată de mass-media, Marcel Ciolacu a răspuns: "Toată lumea este la pachet. S-a identificat, face parte din personalul partidului şi cred că este corectă decizia mea şi a domnului Stănescu de suspendare".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Subtire... probabil ca voua va place ce va da romascanu si de aia nu dezbateti pe larg.nu aveti cum sa fiti solidari cu ce presa ca voi pe langa faptul ca nu sunteti presa sunteti doar o trompeta a psd ului va place si cu organul in orificii.anal bucal nu conteaza.de aia nu aveti atitudine
1
0
cam asta epesedeul!
7
1
Foarte bine! Romascanu asta, este un arogant, un ignorant si incompetent, plin de figuri, daa ... a citit motiunea fara masca si tot cu greseli, fara dictie. Despre ce vorbim !? Sunt multi pesedei, serban, radulescu mitraliera, iordache, olguta peremista vadimista, firea mahalagioaica,.... "tatisme la greu".....
12
0
Auzi, la suspendat din functie!!!! Un presedinte responsabil l-ar fi dat afara din partid pt asemenea exprimare!!! Fiti fara grija, acelasi lucru il spune si despre popor, nu numai despre jurnalisti. Votati Psd-ul in continuare ca Romascanu e pregatit sa va dea! Pt un asemenea vocabular trebuie sa dispara din spatiul public! Sa stea acasa la el si sa vorbeasca in asa hal cu nevasta-sa si copiii lui !
11
0
Sa saturat de javre...Alupis la prosti...
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108