REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Lucrările pentru reabilitarea străzilor din Cernavodă sunt în toi

Lucrările pentru reabilitarea străzilor din Cernavodă sunt în toi

Replica API 14 mai 2018 | 00:19 356

Sursa foto: ctnews.ro

Deși a avut parte de unele eșecuri, în trecut, cu privire la lucrările de reabilitare a străzilor și trotuarelor, asta din cauza unor firme înființate numai pentru tras țepe, în sfârșit, orașul Cernavodă pare că își revine din acest punct de vedere. În acest moment, lucrările sunt în toi și sunt vizate străzi, trotuare și treptele care fac legătura între nivelurile orașului, acesta fiind așeyat pe terase cu diferență de nivel între ele.

Potrivit ctnews.ro, primarul Liviu Negoiță și-a luat rolul de supervizor și verifică personal stadiul lucrărilor executate de cei de la Găspodărire Comunală. Înainte de începerea lucrărilor, edilul făcut eforturi pentru a face rost de finanțare, în vederea demarării acestor lucrări, care nu sunt deloc ieftine.

“Banii sunt în vistierie, stăm cu fundu’ pe ei! Am luat pentru Grădinița nr 1, pentru Grădinița 2, pentru 3, pentru 4 – sunt semnate contractele! Deci avem banii în vistierie, mai trebuie doar să ne-apucăm de lucru! Asta este datoria mea: să mă duc să aduc banii pentru ca oamenii ăștia să aibă de lucru. Ceilalți trebuie să-i cheltuiască cu folos!” a declarat primarul Liviu Negoiță, pentru ctnews.ro.

De remarcat că starea străzilor, a șoselelor și a trotuarelor era o adevărată problemă pentru locuitorii acestui oraș, întrucât o parte dintre ele nu mai fuseseră reabilitate de pe vremea regimului comunist, iar altele nu au fost reabilitate niciodată. În schimb, anul acesta vor fi finalizate multe dintre străzi, după cum susține primarul negoiță, citat de ctnews.ro, astfel încât oamenii să intre în iarnă cu străzile în stare de normalitate.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108