REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ludovic Orban a anunțat înființarea PROPRIULUI partid, după demisia din PNL

Ludovic Orban a anunțat înființarea PROPRIULUI partid, după demisia din PNL

Replica API 15 decembrie 2021 | 20:43 1492

Fostul lider PNL Ludovic Orban a anunțat, marţi, la Parlament, noul partid pe care l-a înfiinţat după ce a decis să plece din Partidul Naţional Liberal, au declarat surse politice pentru news.ro. Orban a decis să părăsească partidul după ce PNL a decis să facă alianţă cu Partidul Social Democrat. Acestuia i s-au alăturat, în momentul demisiei, alţi 15 parlamentari de la PNL.

Decizia lui Ludovic Orban de a părăsi PNL s-a produs în momentul în care PNL a oficializat alianţa cu Partidul Social Democrat. Anterior, acesta a părăsit, în luna octombrie, grupul parlamentar al PNL, devenind deputat neafiliat. Fostul lider PNL Ludovic Orban declara, după şedinţa conducerii partidului în care s-a validat guvernarea cu PSD, că părăseşte formaţiunea. ”Începând de astăzi, pentru mine Partidul Naţional Liberal a murit, e adevărat, în pat cu PSD!”, spunea el.

Pe 23 noiembrie, Ludovic Orban a venit personal şi şi-a depus demisia la sediul central al PNL din Modrogan, împreună cu ceilalţi 15 parlamentari care şi-au dat, la rândul lor, demisia din partid. Ceilalţi parlamentari care şi-au înregistrat demisia din PNL sunt: Alexandru Kocsis (deputat), Ovidiu Florean (senator), Ion Ştefan (deputat), Ionel Dancă (deputat), Constantin Şovaială (deputat), George Ionescu (deputat), Adrian Oros (senator), Bogdan Bola (deputat), Claudiu Chira (deputat), Nicolae Giugea (deputat), Antonel Tănase (deputat), Gabriel Plăiaşu (deputat), Ion Iordache (senator), Violeta Alexandru (deputat) şi Adrian Miuţescu (deputat), scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gunoaielor
3
3
bine ludovic , arata cum trebuie sa fie opozitia in parlament . cu fapte nu cu vorbe .
5
0
Minunatilor! Nu aveti pic de rusine! In loc sa va ascundeti sa nu mai auda nimeni de voi iesiti ca paduchii in frunte. Oros ce te recomanda? Madam Alexandru pe tine?
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212