REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ludovic Orban acuză o campanie de dezinformare, în contextul COVID-19: „Sunt absurde toate fake-urile lansate pe online“

Ludovic Orban acuză o campanie de dezinformare, în contextul COVID-19: „Sunt absurde toate fake-urile lansate pe online“

Replica API 2 august 2020 | 00:00 1221

Premierul Ludovic Orban a acuzat duminică seara, la B1 Tv, o campanie orchestrată de dezinformare, în contextul crizei COVID-19.

„Sunt negaţionişti. E un curent. Eu, sincer, nu cred că un om care are o minimă educaţie şi are, cât de cât, o minimă logică poate să creadă toate tâmpeniile care sunt rostogolite într-o campanie care se pare că are o gândire. Pare că e o campanie gândită într-un laborator şi lansată. Sunt absurde toate fake-urile lansate pe online. Mă bucur că media clasică, tradiţională, nu s-a angrenat în acest soi de propagandă mincinoasă care determină... Scopul urmărit e acela de a-i determina pe oameni să nu respecte regulile. Asta este de fapt gândirea”, a declarat Ludovic Orban, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In regula cu asta,pe retelele de socializare se difuzeaza tot felul de tembelisme crezute insa doar de tembeli. Interesant este ca pana acum,lui Orban si stapanului lui,Iohannis,nu le displaceau aceste medii de propaganda ,pentru ca ce sa vezi,tembelismele se mulau pe scopul lor. Orban dar si altii fac gura degeaba in privinta scarboseniilor care insereaza stiri false . Numarul celor care le cred arata nivelul de idiotenie al populatiei. Fii sugur Orbane,oamenii cu judecata nu cred tembelii de pe Facebook si nici pe cei pusi oficial sa prosteasca lumea.
1
1
Nimeni nu contesta ca virusul nu exista, poporul, contesta manipularea si jaful...
3
2
Fraiere coclit Alois este prenumele tatalui lui Hitler...neamul lui Johannis.Sa o sugi impreuna cu el
3
3
muieee pnl ,muie 21.48
5
3
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
7
3
se numeste covid masurile disproportionate,lipsa transparentei si a bunei informari a populatiei,extrem de ciudata grija a autoritatilor fata de cetateanul ignorat de 30 de ani,...si multe altele Iarna se aproprie iar criza va fi apocaliptica,romanii se vor simti ca in Venezuela
12
4
Esti un retard, cretin si idiot. Daca nu vrei sa respecti regulile impuse si necesare, este treaba ta, dar sa vb ca la usa cortului, cand lumea moare de virusul asta,inseamna ca esti complet cretin!
8
11
Sa imi sugeti pula sclavii mei
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108