REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ludovic Orban anunță noi restricții din 1 august: Se limitează programul teraselor

Ludovic Orban anunță noi restricții din 1 august: Se limitează programul teraselor

Replica API 28 iulie 2020 | 14:58 3793

Premierul Ludovic Orban a anunțat, marți, măsurile care ar putea fi introduse de la 1 august, între care se numără limitarea programului cluburilor și teraselor în anumite zone și introducerea obligativității purtării măștilor în spațiile deschise aglomerate.

„Singurele discuții sunt legate de limitarea programului la cluburi și terase, dar numai în anumite zone unde e gradul de răspândire mai mare, deci nu la nivel național, este vorba de măsuri un pic mai clare legate de plaje, pentru că și pe plaje există un risc epidemiologic mare, iar acolo propunerea e să se elimine excepția legată de persoanele aparținând unei familii, să fie regula de distanțare aplicată tuturor, cu excepția copiilor. De asemenea, e discuția legată de posibilitatea introducerii obligativității purtării măștilor în spații deschide aglomerate”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că marți va avea loc o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

„Specialiștii deja au formulat niște propuneri de care noi vom ține cont și cel mai probabil azi (marți – n.r.) va fi CNSU și miercuri ședință de guvern în care, dacă e necesar, vom modifica hotărârea referitoare la starea de alertă pentru a interoduce noi măsuri”, a precizat premierul, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar ei o ard la greu in betzii
2
0
Trebuiau masuri ferme inca de la inceput. Guvern moale de incompetenti si habarnisti
0
1
Daca este asa....frate vor pleca 80 la suta din turisti de pe litoral...dupa 1 August . Este litoral , nu manastire . Ori inchizi tot litoralu , ori lasi asa . Cu jumatati turbeaza turistii .
13
0
Stare de urgenta
13
9
Da ma nebunule,o sa stam pe plaja cu masca
13
2
Pai si premierul unde bea dupa ora 22.00?Posibil la guvern?
17
5
Trebuia oricum inchise, nu doar pentru transmiteri de virusi ci si pentru gradul de nesimtire promovat prin japca pe care o sustin atat la preturi cat si la calitatea serviciilor oferite....Asadar pe langa circumstanta pandemiei, poate scapam odata si de japca asta e HORECA.
31
4
Trebuie inchise urgent de la 1 august toate restaurantele, barurile, cluburile, hotelurile, pensiunile si vilele turistice. Altfel o sa avem probleme mari de tot. Dar acest govern nu are sange in instalatie ca sa ia asfel de masuri dure dar necesare. Ei cred ca asa vor castiga alegerile cand de fapt este exact pe dos. Lumea ii va sanctiona drastic pentru cresterea numarului de imbolnaviri. Se fac direct raspunzatori moral si penal pentru cei care vor muri de coronavirus in aceasta tara datorita incompetentei lor. Nu mai e timp ptr bajbaieli electorale cu iz de afaceri oneroase ptr imbogatire.
20
17
Botnita, la plaje, nu merge frate! Barurile si cluburile inchise la ora 22.00...nu merge bro! Aaaa...comunismul a fost abolit in 22 dec 1989. Poate ai uitat! Gasiti masuri ca lumea! Nu ne mai prostiti cu incercarile astea de cacat! Oricum, copy-paste din UE. Asta este singura solutie, fie ca ne place ori nu. Altfel pe Ceausescu il injurati,nu? Tineti minte ca cei din 1989 nu prea aveau experienta si i-ati prosit usor, pe astia de astazi, o sa fie mai greu. Au vazut Europa si din exterior!
15
15
Controlul populatiei continua, mai ales la noi pt ca nimeni nu ia atitudine, in alte tari au iesit cu sutele de mii in strada si au speriat guvernul, la noi..mascuta, batistuta..
16
15
Prostul pulii,ca doar nu e desemnat premier datorita luminii creierului lui si examenelor grele,ci din cauza greselii votantilor,poate spune ce vrea. Adevarul incepe sa fie vizibil in ciuda eforturilor grupurilor de interese.Masuri aberante,cum ar fi limitarea programului cand e calr ca e bine sa se ia in calcul alti factori ,sunt bune ca oamenii sa stie ca cacati voteaza Virusul nu se ia in anumite ore din zi,ci in anumite conditii,cacatii pulii ce sunteti!Cum sa mai crezi in autoritati cretine si regim idiot?
13
12
Poate vede Orbanica si barurile de cartier si grupurile de tineri...!
20
6
Nu inteleg Mandolina, pana in ora 22 sa zicem nu ia nimeni covid dar dupa da? Pai ori le inchizi ori nu, ce e mizeria asta?
28
3
Vin sa se distreze, nu sa-i trimiti tu la culcare la ora 22, ca pe vremea lui Ceasca
19
16
cum adica "iti ia caricatura inapi"? cine l-ar vrea pe Orban acasa? el e viu o caricatura
22
3
Te aude Murad, iti ia caricatura inapoi si nu o sa te mai sustina, schimba macazul la PSD! Hahahaha
24
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108