REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ludovic Orban, ieșire nervoasă în Parlament: 'Nu le este rușine? Cum să lași țara fără guvern'

Ludovic Orban, ieșire nervoasă în Parlament: 'Nu le este rușine? Cum să lași țara fără guvern'

Replica API 20 august 2020 | 00:00 1010

Premierul Ludovic Orban a avut o ieșire nervoasă la adresa PSD după ce moțiunea de cenzură a fost citită în Parlament.

„Nu le este rușine, baronilor PSD, să scrie așa ceva într-o moțiune de cenzură, că am luat bani de la investițiile pe apă și canal, în condițiile în care nu au fost în stare să semneze contractul de finanțare?! (...) Mă lăsați să termin!? Este o minciună gogonată de la cap la coadă, iar ideea de a depune o moțiune de cenzură în situația în care se află România arată iresponsabilitate, o sfidare a interesului fundamental pe care îl are România astăzi. Cum să lași țara fără guvern, când ne luptăm cu pandemia, ne confruntăm cu criza economică și trebuie să implementăm planul de relansare economică? Noi trebuie să pregătim anul școlar. Noi trebuie să pregătim programul prin care să putem accesa facilitate de reziliență și recuperare. Noi trebuie să negociem acordul de parteneriat cu UE privitor la bugetul care este alocat României pe 2021-2027, ca să nu mai vorbesc despre celelalte probleme. Să depui o moțiune de cenzură înainte de alegerile parlamentare arată aventurism politic, arată că acest partid nu a învățat nimic”, a spus Ludovic Orban, în Parlament, scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai si acum e la fel. Tot fara guvern marionetelor. PSD, PNL, USR, PMP, ALDE si tot ce inseamna partid de fapt o shealhta de nenorociti pusi pe capatuiala proprie. Luava-r dracu de nenorociti
1
0
Poate asa stai si tu de vorba cu Prietenii la un Pahar cu APA si GHEATA ! ! ?? Pana acum ierai ocupat cu GUVRNUL MEU ! De ce ati vrut la putere sa va plangeti toata ziua .JOS , JOS cat mai JOS cu voi !
8
0
moooooe pnl..PNL PARTIDU JEFUITORILOR DE TARA ,,,AU VOPSIT MASINILE POLITIEI CA LA GERMANI ..UNDEI STEAGU ROMANIEI..
8
1
Cine nu sta speriat ca prostu in casa primeste amenda. Dictatura noastra a fost o incercare de anihilare psihica a romanilor. Virusii nu ne asculta deloc, dar economia am trintit o.
11
0
Sa lase tara fara hoti.
6
0
Lasa bautura, primatule.
11
1
Pai ba animal betiv ce esti, asta e guvern ma jigodie? ASTA??? Mars in mortii ma-ti de nenorocit la bardezi unde ti-e locul. Hai sa va pastram pe viata la guvernare nu vrei? MUIE MALARIA GALBENA !!!
10
2
du-te du-te invartindu-te oparitul dracului in afara de hotii pana acum nu ati facut NIMIC
15
0
de ce sunt oprite comantariile la cwrva de ploscaru???
6
1
Panarama, tara nu ramane niciodata fara guvern.. Poate vroiai sa spui ca isi permit sa lase tara fara guvernul meu.... Oricum, si ei si voi, niste panarame imbecile...
19
0
Voi cum faceati cand ati fost in opozitie???? Adevarul ca sunteti mai penibili decat a fost PSD ul cu Veorica la guvernare!
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108