REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ludovic Orban: Imaginați-vă unde eram dacă pandemia ne-ar fi susprins cu Guvernul Dăncilă

Ludovic Orban: Imaginați-vă unde eram dacă pandemia ne-ar fi susprins cu Guvernul Dăncilă

Replica API 26 noiembrie 2020 | 23:47 1463

Premierul Ludovic Orban susține că mulți i-au recomandat să îi lase pe cei de la PSD să își rupă gâtul și să cedeze guvernarea în plină pandemie. Orban se întreabă în ce situație am fi fost astăzi, dacă țara era guvernată de Viorica Dăncilă și PSD.

Ludovic Orban

”Imaginați-vă unde eram astăzi dacă pandemia ne-ar fi surprins cu Guvernul Dăncilă la conducerea României.

Mulți mi-au recomandat atunci să-i lăsăm pe pesedişti ”să-și rupă gâtul”. Nu am putut să fac asta. Dacă făceam asta, s-ar fi ales praful de PSD, dar s-ar fi ales praful și de România.

Când faci politică «ai în mâna ta viaţa şi viitorul ţării tale», aşa spunea Ionel Brătianu. Cum să pui aşa ceva ȋn balanţă cu un calcul politic pragmatic, chiar dacă acel calcul ne-ar fi asigurat câştigarea alegerilor?

Știu că ați obosit să ȋi auziți pe cei aflaţi la guvernare vorbind despre ”greaua moştenire”, dar mai ştiu şi că cine nu ȋnvaţă din erorile trecutului riscă să le repete.

Pe 6 decembrie, este vital să ţinem PSD departe de guvernarea ţării”, scrie Ludovic Orban, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostul moare de grija altuia...nici nu ne intereseaza sa abulam, vedem unde suntem cu guvernul Orban si asta e tot ce conteaza.
0
0
in orce caz cred ca mai bine dar mult mai bine ar fi fost sa fie niste patrioti sa faca ceva pt tarasi oameni sa se lupte cumarea uniune europeana sa apere bogatiile tarii am inchis mine, fabrici uzine agricultura la pamant ca asa ni se impune pacat de tara asta si de generatiile care vin cu scoala pe care o fac
2
1
Dodo ce mai face mata ? Mai sta pe varianta ? Cacat bolnav ce esti tu facut din laba si transportat de musca in piz da la mata aia curva. Te fute pe tine de leafa postacilor dati-asi muie de idiot ce esti tu
4
1
postacii de serviciu ai psd isi fac treaba promt chiar daca baat cimpii Leafa merge !
3
6
Unde eram ? Greu de anticipat. Dar cu siguranta tu topaiai in piata Victoriei, apoi erai la munca in carciumile Bucurestiului. Vai mama ta de lingau ordinar.......
8
2
n o mai laudati atata pe basina aia congelata ca numai prostii a facut
5
9
Valea kktule ! Ia si gunoaiele psd pnl cu tine! Minciuni! Minciuni! Minciuni! Valea expiratilor!
6
5
Treaba e ca fara sa ai imaginatie,vezi o realitate teribila cu astia,Iohannis,Orban si restul. Ia sa ne imaginam unde am fi daca am avea niste oameni competenti si patrioti in locul astora de acum. Asta nu itreaba Orban,ca se crede destept numai pentru ca functia ar fi pentru asa cineva. Ei bine,functiile sunt ocupate nu de oameni care sa merite,ci uite de cine! Rusine si groaza.
11
4
klar mai bine
7
6
Nu este greu de imaginat. Erai in continuare somer!
13
4
Era mai organizata ca voi prostalailor !
13
6
Vedem cum ati actionat voi in pandemie!Ati avut grija sa va umpleti buzunarele ,sa inchideti toate firmele romanesti ,sa faceti imprumuturi peste imprumuturi si sa nu mai mearga nimic in tara asta!Ne-ati inchis totul, dar vreti sa mergem la vot si sa va si votam!Niste nemernici sunteti!!!!
15
5
spuse betivul asta care nu a vrut sa demisioneze dupa Colectiv 2. Intreaba si cele 15 familii care isi plang morti....
14
6
Foarte simplu.nu se raportau cazuri, deci nu existau.
3
12
Voi ce mare branza faceti?
15
6
ca daca dancila avea un coi era presedinte pentru ca toti care l-au votat pe plavan asta a fost criteriul desi damcila e geniu pe laga iohanis, orban, turcanu sau catu si are si mai mult bun simt!!!
15
8
Hotul striga Hoti nu iati lasat ca nu puteati sa faceti magari la alegeri si cu pandemia asta sau facut sute de mii de achiziti fara licitati ,ati imprumutat de cand sunteti la putere cat a furat PSD in 20 ani, ba voi credet ca toti romani suntem prosti noi nu vedem ca nu voi conduceti tara voi sunteti niste sclavi la ONG ,ati inchis tot ce era Romanesc si ne puneti sa cumparam de la straini ,ati transformat Romania in piata de desfacere ,cat tupeu de om bolnav sa ai sa spui prostia asta cand tu sclavule din timpul PDL erai executant
12
7
De unde sti ma betivului ca nu se descurcat mai bine oricum ii critica werner nu-i tinea in brate ca pe voi sa furati cat mai mult daca imprumuta dancila cat a-ti imprumutati propaganda si werner faceau spume
14
7
Tot prostul prostilor ramai
16
6
erai somer incontinuare.
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108