REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ludovic Orban: NU este corect să asigurăm măști pentru toți elevii

Ludovic Orban: NU este corect să asigurăm măști pentru toți elevii

Replica API 25 august 2020 | 00:00 1557

Premierul Ludovic Orban a spus că nu este corect să fie asigurate măști pentru toți elevii. El a explicat că vor fi asigurate măști pentru elevii care provin din familii vulnerabile, iar pentru cei cu posibilități este responsabilitatea părinților să le achiziționeze măști, scrie stiripesurse.ro

”Din cauza crizei economie a existat o reducere a bugetelor locale. Vom mai acorda niște sume din fondul de rezervă pentru a echilibra bugetele locale, pentru a compensa. Noi le vom deconta primăriilor și școlilor

Este greu să asiguri și nici nu este corect să asigurăm măști pentru toți elevii. Elevii provin din familii diferite, iar pentru cei care provin din familii vulnerabile trebuie să le asigurăm aceste măști, dar pentru copii care vin din familii cu posibilități, este și o responsabilitate a părinților să asigure măști pentru copiii pe care îi trimit la școală. ”, a spus Ludovic Orban, la Digi 24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar cand voi stateati cu mooia in gura la toate articolele si pe toti peretii iti placea? Roata se invarte ce sa-i faci!!
2
0
Cred ca se refera la politicienii corupti, care au posibilitati.
2
0
sica e prost de pica.
8
2
Creier de gandac. Copii trebuiesc tratati in mod egal,pentru ca acei parinti ,,cu posibilitati'' ,adica cu salarii ce abia le mentin un echilibru financiar vor renunta la alte cheltuieli ca sa acopere nesimtirea guvernantilor. Si cum pastele ma-ti identifici tu mai,Orbane care mai are ceva bani si care nu,cand nici macar nu stii cati romani sunt in tara si cati plecati. Si ce faci cu copii ai caror parinti lucreaza afara si stau cu bunicii,pe ei ii consideri din familii ,,cu posibilitati''? Nesimtitilor,taiati salariile securistilor,ale nomenclaturii,reduceti protocolul.
17
1
Mai taiati din pensiile speciale si salariile parlamentarilor! Nubeste corect, ca pentru aproape orice angajare, trebuie sa dai examen si pentru a fi parlamentar trebuie sa fi ales pe listele unor partide. Propun test psihologic, test de cultura generala si proba oral. Din pacate, toata politica este la fel. Corupta si orientata spre interesul propriu.
14
2
Nu simpatizez pnl .... Dar dupa modul de exprimare..suta la suta esti un gunoi psd ist,obosit,latrau..care imparti flaierele in oras pe timp de campanie.... Mars si schimba ti adidasii ca s au tocit
5
9
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
9
6
Dar sa ajungi din somer, prim Ministru este corect?
16
2
Parca invatamantul era gratuit. Ori dai la toti, ori nu dai deloc.
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108