REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ludovic Orban: PNL va câştiga alegerile parlamentare, indiferent când vor avea loc

Ludovic Orban: PNL va câştiga alegerile parlamentare, indiferent când vor avea loc

Replica API 25 ianuarie 2020 | 00:00 374

Ludovic Orban

Liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban, este convins că PNL se va impune în alegerile parlamentare din acest an, indiferent dacă acestea vor fi anticipate sau la termen.

El a declarat, vineri, la Iaşi, că "Parlamentul actual nu mai are nicio legătură cu opţiunile politice ale românilor de astăzi", iar din acest motiv PNL va face tot ce depinde de el pentru a ajunge la anticipate.

"PNL va câştiga alegerile parlamentare, indiferent când vor avea loc. Problema este că Parlamentul actual nu mai are nicio legătură cu opţiunile politice ale românilor de astăzi. Ele sunt rezultatul unor alegeri, din decembrie 2016, care au dat o componenţă, care este în totală contradicţie cu ceea ce vor românii astăzi. Se poate spune că acest Parlament ţine prizonieră întreaga societatea românească şi el nu poate fi suportul unui program de guvernare care să ducă la dezvoltarea României. De aia ne dorim alegeri anticipate, pentru a avea cu adevărat un guvern care să aibă un sprijin solid, omogen şi puternic în Parlament, pentru realizarea reformelor de care are nevoie România", a afirmat Orban, potrivit AGERPRES.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Giosule eu o votez pe mata aia care a fatat un bou ca tine iar PNL -istilor in frunte cu plavanul si sica mandolina le dau multa multa muie
1
0
Alupigus fermecatilor....
0
0
Usrplus scot in fata profesori spagari de la umc, smecherasi evazionisti buticari care vand alcool la scoli, fete de betivani@
1
2
Ei ii votez pe cei care vor anula toate pensiile speciale si indemnizatiile tuturor celor care nu muncesc.
3
1
Prea sigur pe el. Deja PDL-ul,basistii vopsiti in penelisti s-au dat de gol si romanii au vazut asta. Daca PNL-ul ar fi ramas curat si nu s-ar fi spurcat cu pedeleii,ar fi castigat. Din pacate,cel mai putin rau dintre relele noastre a ramas PSD,care va castiga pana cand se va face curatenie in ,,dreapta si vom avea un partid al romanilor sanatosi la cap,cinstiti si patrioti. Actuala forma mutanta a PNL-ului va pierde pe merit.
3
1
MULTA MUE CU SPERMA..SICA MANDOLINA SI WC ..WC..WC..WC..JOHANIS..TRADATORII NR 1 AI ROMANIEI ..CITITI CE ORDONANTA DE URGENTA A DAT PDL PNL CIUMA ROSIE. IN LEGATURA CU SANATATEA ROMANILOR ...WC WC WC JOHANIS DICATOR IMPUTIT VREA CA FIECARE ROMAN SA PLATEASCA SUME URIASE DIN BUZUNAR LA SPITALIZARE ...MAI VOTEAZA CINEVA CU PDL PNL CIUMA ROSIE ?
2
1
... nu fi asa de sigur ! Noi regretam ca v-am votat ! Pt. aceiasi cantitate de gaze fata de anul trcut am platit mai mult cu 120 lei ... in ianuarie ! Daca continuati in ritmul asta cu AUSTERITATEA si cu concedierile ... o sa aveti soarta PDL -ului si a P.N.T.C.D.-ului !!!
7
2
Presedintele nostru bate campii!
6
2
postacilor pesedei !!!
3
9
Pnl pierde alegerile in toamna. De aceea vor anticipate. Trece timpul, pierd procente.......
11
4
multa MUIE ciuma galbena
12
3
Stim ca PNL e ales sa castige indiferent de ceea ce votam. Are dreptate.
9
2
MPNL MPNL MPNL MPNL ...
12
3
mihaiela dragostea mea,nu-ti spune nimica,momentan afara de-a va kaka imprastiat si zgomotos nu a-ti facut nimic
12
3
mue pnl,, la toamna o beliti.
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920