REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ludovic Orban: Unii parcă vor să crească numărul de cazuri în România. Dacă nu luam măsuri era prăpăd

Ludovic Orban: Unii parcă vor să crească numărul de cazuri în România. Dacă nu luam măsuri era prăpăd

Replica API 12 iulie 2020 | 00:00 1252

Premierul Ludovic Orban susține că există oameni pe scena politică care parcă își doresc să crească numărul de cazuri de coronavirus, asta pentru a câștiga puncte electorale din criticile aduse Guvernului. Orban arată că în lipsa măsurilor luate de Guvern, în România era prăpăd.

Ludovic Orban

”Parcă cineva vrea să crească numărul de cazuri, parcă cineva vrea să arate că acest Guvern nu-și face treaba! Poate cineva să fie atât de cinic? Dacă există astfel de oameni, acești oameni nu-și iubesc țara!

Noi am tratat cu maximă seriozitate această pandemie, încă dinainte de a avea primul caz în România. Vă aduceți aminte că am fost făcuți zdrențe pentru măsurile de izolare, de carantinare. Dacă nu luam astfel de măsuri era dezastru în România. Gândiți-vă că nouă, până în luna iunie ne-au intrat peste 1,7 milioane de oameni în țară.

A fost o perioadă extrem de complicată, inclusiv în ceea ce privește găsirea specialiștilor, pentru că nu ne-am mai confruntat cu așa ceva. Deciziile au fost greu de luat!”, a spus Ludovic Orban, la B1 TV, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL are nevoie de discursul asta pentru a preveni ce urmeaza. Populatia a remarcat ca virusii sunt printre noi acum la fel ca in primavara. In primavara au distrus economia iar acum nu. De ce? Se pregateste un proces greu de subminarea economiei nationale. Acum cresc statisticile cu infectati din pix tocmai pentru a justifica masurile din primavara.
6
6
Mars ma alogenule. Meriti sa ajungi pe esafod
7
7
trubadurule sa vezi tu ce explodeaza cazurile din cluburi ia vino tu pe litoral sa vezi ce dezastru e acolo din cauza unor descreierati drogalai cu astia ce masuri iei? sau deja tu esti prastie repeti ca un papagal aiurelile plavanului
7
7
Italia, Franta, Spania au fost carantinate. Nu mai vorbi doar sa te bagi in seama.
7
6
Incompetenti. Mai slabi si ca pesedei. Trist. Dar va place sa ne inchideti in spitale fara sa fim aparati de unii nebuni care ne-ar tine inchisi acolo abuziv. Va place dictatura vezi doamne ca sa nu ne infectam. Unde in p--da matii s-au mai carantinat in felul asta oamenii? Desigur la noi. Incompetenti si tembeli. Nici macar constitutia nu vreti sa o cititi. Dar faceati pe desteptii la mitinguri antipsediste. Sunteti mai rau, deziluzie mare.
12
12
Ce masuri ati luat bai imbecililor? Ne-ati inchis doua luni in case si ati asteptat sa treaca pandemia de la sine!!! Astea sunt masurile!!!
18
9
Da,voi vreti sa creasca nr ca sa va mai luati niste bani de la ue..ca o sa platim noi apoi ca prostii
19
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108