REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Macaulay Culkin va juca în viitorul sezon al seriei de televiziune „American Horror Story“

Macaulay Culkin va juca în viitorul sezon al seriei de televiziune „American Horror Story“

Replica API 28 februarie 2020 | 00:00 356

Macaulay Culkin

Sursa foto: Macaulay Culkin/facebook.com

Macaulay Culkin, cunoscut din filmele "Home Alone", se va alătura distribuţiei sezonului 10 al seriei de televiziune "American Horror Story", a anunţat miercuri creatorul acestei producţii, Ryan Murphy, într-o înregistrare video în care nu a oferit detalii despre subiectul acestui nou sezon, relatează EFE, citată de Agerpres.

Datorită succesului înregistrat de precedentele sezoane, postul FX a prelungit "American Horror Story" cu alte trei două sezoane, astfel încât miniseria va ajunge la sezonul cu numărul 13, dar cu o distribuţie diferită, cum şi-a obişnuit deja telespectatorii.

Macaulay Culkin este cunoscut pentru a fi fost protagonistul copil din primele două filme "Home Alone", deşi el a mai avut apariţii în seriale precum "Dollface", "Kings" sau "Robot Chicken". Rolul său din "American Horror Story" va fi însă şi primul ca protagonist într-un serial de televiziune.

Deocamdată nu se cunoaşte data lansării pe micile ecrane a viitorului sezon din "American Horror Story".

La rândul lor, Sarah Paulson şi Evan Peters se vor întoarce în viitorul sezon, după ce ambii actori au lipsit din sezonul cu numărul 9. Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross şi Finn Wittroc sunt alţi actori care vor mai face parte din distribuţie.

"American Horror Story" este un serial din genul horror care în fiecare sezon are un alt subiect şi un scenariu diferit, precum un hotel sau un ospiciu.

În sezoanele anterioare au jucat vedete precum Lady Gaga, Lena Dunham sau Penelope Cruz.

Actriţa spaniolă este cunoscută de publicul american după ce a jucat într-o altă serie aclamată, "American Crime Story: The Assassination Of Gianni Versace", rolul creatoarei de modă Donatella Versace.

Ea a primit pentru acest rol o nominalizare la premiile Emmy, în timp ce Lady Gaga a câştigat pentru interpretarea sa din "American Horror Story" primul său Glob de Aur.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108