REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Macovei, despre programul de guvernare lansat de PNL: „Păcălesc oamenii, să ajungă la putere”

Macovei, despre programul de guvernare lansat de PNL: „Păcălesc oamenii, să ajungă la putere”

Replica API 2 martie 2015 | 00:00 169

Europarlamentarul Monica Macovei a făcut praf programul de guvernare lansat, duminică, de PNL. În aceeași zi, Macovei și-a lansat partidul, M10 și, în cadrul conferinței de presă, a precizat că programul asumat de PNL înseamnă „hârtii imprimate”.„Nimic deosebit față de până acum și, deși și-a schimbat denumirea „noul PNL”, este format din aceiași politicieni. Avem la putere și în opoziție exact aceiași politicieni pe care-i avem de 20 de ani. Între timp, au mai apărut unii tineri și am văzut ceea ce fac, că sunt și mai răi decât cei care erau acum 10 sau acum 15 ani. Și ei fac parte din același tsunami de minciună și hoție cu care noi luptăm. (...) Cărți imprimate, programe imprimate, citite la microfon în Parlament și, mai apoi, oamenii cu ce s-au ales? S-au ales cu buzunarele golite. S-au ales cu sute de milioane furate. Au făcut programe ca să păcălească oamenii și să ajungă la putere. Ce au făcut la putere? Am văzut cu toții: fură și mint! Deci, oamenii contează. Hai să lăsăm hârtiile de-o parte, să ne uităm la oameni”, a spus Macovei.

Comisia de unificare a PNL a aprobat, sâmbătă, programul de guvernare al PNL, co-președintele Vasile Blaga arătând că liberalii lansează public invitaţia adresată tuturor „posibililor parteneri politici” pentru a crea o nouă majoritate şi a ajunge la guvernare. Acesta a spus că proiectul PNL de guvernare este în concordanţă cu programul preşedintelui Klaus Iohannis şi va sta la baza parteneriatului cu şeful statului.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108