REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Mai multe posturi vacante la primăriile din judeţ!

Mai multe posturi vacante la primăriile din judeţ!

Replica API 15 mai 2017 | 08:29 483

Anunţuri

Anunţuri

Primăriile din judeţul Constanţa au nevoie de forţă de muncă. Primăria Ovidiu scoate la concurs patru posturi: inspector superior la Compartimentul IT Urmărire şi Executări Silite, Serviciul Impozite şi Taxe, Direcţia Financiară, referent asistent – Compartimentul Agricol, Serviciul Administraţie Publică Locală, referent principal în cadrul Compartimentului ADPP şi Administrativ, Serviciul ADPP şi Achiziţii Publice, consilier asistent la Compartimentul Achiziţii Publice, Investiţii, Programe şi Proiecte, Serviciul ADPP şi Achiziţii Publice.

Pentru postul de inspector este nevoie de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, specializarea drept şi vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de cel puţin 9 ani. Pentru referent, sunt suficiente studii studii liceale, cu diplomă de bacalaureat şi o vechime de minim 6 luni în specialitatea studiilor, în timp ce pentru referentul principal, vechimea minimă este de 5 ani.

Consilierul asistent trebuie să fie absolvent de studii universitare de licenţă şi să aibă cel puţin 1 an vechime. Probele scrise se vor susţine pe 14 şi 15 iunie, urmând ca data interviului să fie comunicată ulterior. Şi la Primăria Valu lui Traian este scos la concurs un post de inspector, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Contabilitate Mijloace Fixe, Biroul Buget – Contabilitate – Serviciul Buget – Finanţe. Se pot înscrie la concurs absolvenţi de studii universitare de licenţă, cu minim un an vechime în specialitatea studiilor. Pe 14 iunie se va susţine proba scrisă, iar două zile mai târziu, interviul. Informaţii despre documentele ce trebuie depuse la dosarul de concurs, precum şi bibliografia se găsesc la sediile celor două instituţii.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E post liber de primar ca radu zici ca nici nu e,deci va invit
0
0
Cum e ma ca la tine in localitate sa se joace cel mai interesant meci al campionatului romaniei si in loc sa inmanezi tu trofeul in calitate de primar al urbei sa vina Fagadau?Hahaha...se vede bine cat de tare esti mai ZERMINT!
3
0
Si uite asa pinochio ajunge la aproape 300 de putori in primarie felicitari papagalului
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108