REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Mai multe ZONE din CONSTANȚA, MONITORIZATE de polițiștii locali! Iată ce s-a întâmplat!

Mai multe ZONE din CONSTANȚA, MONITORIZATE de polițiștii locali! Iată ce s-a întâmplat!

Replica API 22 martie 2019 | 00:13 421

Polițiștii locali din Constanța, în cursul zilei de 20 martie 2019, au constatat mai multe abateri de la normele legale în vigoare și au aplicat 256 amenzi contravenționale în valoare totală de 69.520 lei. Aceștia au patrulat î mai multe zone, inclusiv în proximitatea marilor centre comerciale. Au aplicat sancțiuni și au constatat și infracțiuni.

În cadrul uneia dintre acțiunile tematice derulate pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 2, în intervalul 14.00 - 22.00, s-au efectuat mai multe operațiuni. Astfel, 15 polițiști locali au monitorizat următoarele cartiere și zone din municipiul Constanța: Tomis 3, Brotăcei, Cireșica, Henri Coandă, Tomis Nord, Trocadero, Victoria, Anadalchioi, Palazu Mare, Tomis Plus, Campusul Universitar, parcul Tăbăcărie și în proximitatea marilor centre comerciale din oraș etc. Au fost legitimate 38 de persoane; au fost conduse la sediul unității de poliție locală 7 persoane pentru stabilirea identității și luarea măsurilor legale; două persoane au fost predate Serviciului Public de Asistență Socială Constanța; au fost verificate 15 autovehicule și legitimați conducătorii auto, în limitele competențelor; a fost constatată o infracțiune prevăzută de Codul Vamal în forma continuată. Au fost aplicate 35 amenzi contravenționale în valoare de 6.330 lei,în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, HCL nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța; O.U.G nr. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români, OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor produselor din tutun, Legii nr. 12 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu conteaza ca este psd, pnl sau orice partid, nu mai pupati in cur politia locala. NU FAC NIMIC si cati angajati are, ar putea pune dracului cate un echipaj in fiecare loc unde se fac smecherii, dar nu se poate ca sunt neamuri angajate si nu pot parasi biroul. duceti-va dracului cu ei cu tot. AUZI VERE, POLITIA LOCALA
2
0
Ziua...amendeaza fraierii Pt ca noapte au treaba Dorn Sau sint chiar ei la furat
0
0
PRIMAR DE FIER - frumos concept!
1
0
moarte tiganilor!
8
0
nellu, un alt samsar ce apus ochii pe cladirea han..loc bun, la strada principala, merge o vila precum hidosenia devenita cresa
4
0
Pe Bd-ul ic Bratianu Nr 12A la un imobil galben casa veche ,situata vis a vis de un hotel de lux in apropierea intersectiei cu strada Theodor Burada in acel imobil locuiesc foarte multi care se drogheaza mai ales copii de 8,9 12 14 15 ani trag la cui ,si mai ales trag la seringa heroina .,ca sasi procure doza zilnica de heroina ei se grupeaza si isi fac veacul in zona gari,parc gara,fantasio,miga, casa de cultura ,platoul gari CFR , autogara Kaufland etc ei in aceste zone isi fac veacul zi si noapte cersind si talharind dand in cap oamenilor bancomat ul Kaufland e una din tint ele lor
11
2
in Anadalchioi, pe Ion Tautu se plimba puradei de 7-8 ani cu Atv-ul in viteza...
6
0
@15,49... Jurate ca nu ai fost la ultima pupincureala psdista.. Mars mai votant de frunte al psd... Ai zis bine... Ca apara unele valori morale... Dar de ce unele si nu toate valorile morale, inteligentule? Esti prea batut in cap de Livache cu pooola.... Mars..
5
5
valori morale? alea cu care saracesti un popor intreg si il trimiti sa caute prin gunoaie ? sictir gunoiule ! sictir putorilor comuniste de garcioi borati bolsevici!
9
2
...labagii de rand...sa intelegem ca tu faci parte din labagii de frunte!? Acele caricaturi pe care le blameaza analfabeti ca tine, apara unele valori morale, care la nivelul tau de cultura sunt peste limita intelegerii.
4
9
@ Alexandru.....asta este blestemu nostru , sa suportam manele si tiganizarea Constantei . In Constanta , trebuie un primar de fier , cum a fost Funar la Cluj . Se intoarce intoarce in mormant Maresalu Antonescu , daca ar vedea procesu de tiganizare .
21
1
Complicitatea intre infractori si cei ce ar trebui sa apere societatea de asa ceva este singura explicatie pentru suprasaturarea Romaniei cu tot felul de insi periculosi,nu doar la nivel stradal,dar si la nivel de institutii politice sau nu. Si acesta este un motiv pentru care milioane de romani nu mai fac copii sau chiar fug din Romania,fara sa mai aiba speranta in ceva mai bun aici. Un cataclysm urias,un razboi teribil ar face poate ca cei ramasi sa reconstruiasca o tara cu adevarat locuibila de supravietuitori.
15
1
Ieri intre orele 17-21 seara in Centru, un grup mafiot de tigani in perimetrul din spatele blocurilor MV2 Sc. B si C de pe str. Mircea cel Batran au tuplburat Linistea Publica cu un bahaos de circa 5000 de wattzi PUTERE, ruland MANELE TURCESTI !!! S-a zdruncinat CENTRUL !!!
14
0
2-3 cursuri de engleza intensiva platite si toyota spre tarile nordice ,ordine,curatenie ,salarii decente,alocatii copii etc.
10
3
azi am vazut niste cacaturi de la politia locala...labagii de rand... care domnule isi faceau treaba si il amenda pe unul care cauta in gunoaie! Am intrebat ce se intampla si omul imi spune cail amendeaza , avea si buletin la el , pentru ca cauta resturi prin gunoaie! Sictir tara de prosti condusi de gunoaie fara scrupule si votati de gunoaie fara creier! SICTIR!
17
15
Decebal , nu te mai intreba degeaba...
19
0
Ma intreb daca amenzile date celor fara venituri, vor fi platite vreodata !
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920