REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Maia Sandu şi-a prezentat priorităţile în faţa ambasadorilor UE acreditaţi la Chişinău

Maia Sandu şi-a prezentat priorităţile în faţa ambasadorilor UE acreditaţi la Chişinău

Replica API 19 iulie 2019 | 00:00 351

Maia Sandu

Sursa foto: Guvernul Republicii Moldova

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a dat asigurări reprezentanţilor misiunilor diplomatice acreditate la Chişinău, în cadrul unei întâlniri desfăşurate joi, că agenda de reforme va continua să fie implementată într-un ritm sporit, menţionând priorităţile actualei guvernări pe termen scurt.

"Ne-am propus să combatem corupţia, să restabilim credibilitatea în instituţiile statului, să rectificăm bugetul, să întreprindem acţiuni cu caracter social, menite sa întărească nivelul de protecţie socială şi alte domenii importante", a declarat Maia Sandu, la întâlnirea cu ambasadorii Uniunii Europene acreditaţi în Republica Moldova. Ea a subliniat şi priorităţile pe termen lung ale guvernării care ţin de reformele instituţionale, conform unui comunicat de presă difuzat de guvernul de la Chişinău.

Maia Sandu a menţionat printre obiectivele guvernului său îmbunătăţirea condiţiilor de activitate pentru oamenii de afaceri, eliminarea abuzurilor asupra oamenilor de afaceri cu venituri mici rămânând o direcţie în care se va lucra intens.

Miniştrii prezenţi la reuniune au vorbit despre provocările cu care se confruntă astăzi. Printre acestea se numără lipsa specialiştilor în diverse domenii, precum educaţie şi sănătate, în special din cauza emigrării acestora în alte ţări.

Conform sursei citate, reprezentanţii misiunilor diplomatice acreditate la Chişinău au salutat hotărârea şi determinarea cu care Executivul s-a angajat să pună în aplicare reformele şi au declarat ca vor continua să sprijine Republica Moldova.

"Suntem aici să vă susţinem în acţiunile pe care le întreprindeţi. Ne dorim să vedem Republica Moldova o ţară dezvoltată, iar cetăţenii ei să aibă un viitor mai bun", a subliniat ambasadorul Uniunii Europene Peter Michalko. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108