REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MAMA lui Gigi BECALI, CONFIRMATĂ cu COVID-19

MAMA lui Gigi BECALI, CONFIRMATĂ cu COVID-19

Replica API 20 septembrie 2020 | 00:00 3637

Gigi Becali trece prin clipe extrem de grele! Cunoscutul afacerist a aflat recent că mama sa a fost infectată cu noul coronavirus. Vestea l-a determinat să ia o decizie neașteptată pentru a-i știi pe cei dragi în siguranță. Celebrul om de afaceri nu prea a mai apărut în spațiul public în ultima perioadă, iar mulți s-au întrebat care este motivul. Recent s-a aflat că familia lui Gigi Becali are probleme destul de serioase din cauza noului coronavirus.

Este cunoscut faptul că afaceristul a criticat destul de tare măsurile pe care autoritățile le-au luat în combaterea virusului și iată că acum, mama sa a fost testată pozitiv. După aflarea cumplitei vești, latifundiarul a dat fuga la un centru de testare pentru a vedea dacă nu cumva este și el infectat. Patronul clubului s-ar fi testat nu doar o dată, ci de cinci ori, iar din fericire pentru acesta, dar și pentru oamenii pe care i-a avut alături în ultima perioadă, rezultatul testului a fost negativ.

De ce Gigi Becali nu vrea să poarte masca de protecție

Latifundiarul din Pipera refuză să poarte masca de protecție și preferă să stea la distanță de ceilalți, ca să ”nu îi îmbolnăvească pe alții”, așa cum declară bărbatul. Într-o discuție pe care ar fi avut-o cu medicii, Gigi Becali susține că dacă poartă mască, îi ”scade oxigenul” și, implicit, imunitatea, scrie ciao.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un tzaran, crede ca daxa are teshkalaul de euroi plin in buzunare nu se lipeste covidul de el !,, acum plateste , ca are de unde !
2
0
ziua il promovati pe hotul asta? Ati terminat cu inventatorii, savantii, oamenii muncitori, cei care realizeaza ceva concret pentru tara asta?
8
4
Poate Jiji nu a avut COVID dar uite asa intamplator toti cei din preajma lui au:mama lui,M.M.Stoica,antrenorul echipei FCSB si aproape tot staful echipei plus 10 fotbalisti, deci Jiji ori este asimptomatic ori minte cand spune ca nu a avut COVID,dar eu cred ca minte pentru ca asta minte cum bea apa,aducetiva aminte cate tampenii care a spus Gigi dupa care ca sa nu ajunga la tribunal a declarat ca a glumit.
25
3
A luat de la biserica sau din club?
15
5
pe multi de ...oftica machedonul, a stiut la timp ce vrea si de unde ...vrea!
3
17
Acuma vine greul, tot ce a fost bun a parasit tara dupa ce a vazut cum se fac averile si se saraceste pe aicea ..Iar cu spitalele e mai greu
16
0
da cu mir ca trece
22
1
De ce nu ai fost si tu prost ca Becali? Aaaa, tu esti ala cu 10, care acum ii tii contabilitatea.... Cine pw$a mea sa mai trezeste inca sa spuna ca a avut Becali numai 5 in scoala? Ne pasa? Si mai scrie in articol ca nu a fost si nu este bolnav de Covid, deci nu ar putea el sa imbolnaveasca pe nimeni...
8
15
tot nu stiti sa scrieti! cine oare v-a facut reporteri?
8
5
oile sunt bolnave,...,toata turma e bolnava,...
23
6
Cum sa nu porti masca mai derbedeule, ti-ai imbolnavit mama. Ai fost cel mai prost din clasa, un corijent numai 5 si 6, plin de note de 4
30
15

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108