REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Mamaia are un nou CLIP de PROMOVARE. Decebal Făgădău: „A costat 0 lei!”

Mamaia are un nou CLIP de PROMOVARE. Decebal Făgădău: „A costat 0 lei!”

Replica API 13 noiembrie 2018 | 21:27 690

Primăria Constanța a lansat clipul de promovare a stațiunii Mamaia! Clipul va fi promovat la Târgul de turism, pe data de 15 noiembrie, eveniment la care va fi prezentă Primăria Constanța, dar și Consiliul Județean, cât și operatorii de pe litoral. De asemenea, filmul urmează a fi prezentat și partenerilor din afară țării. Pentru cei care se întreabă câți bani a băgat primăria pentru realizarea acestui clip, primarul Decebal Făgădău a precizat că suma alocată a fost de...0 lei. ”A costat 0 lei. Clipul a fost regizat împreună cu o echipă de prieteni, tineri, specialiști care nu sunt din Constanța. Am promovat acest clip astăzi (n.re.d luni, 12 noiembrie) pentru că e o săptămână de sărbătoare. Pe 14 noiembrie, sărbătorim 140 ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mamă. Pe 15 noiembrie, vom fi prezenți la târgul de turism, împreună cu CJC , cu operatorii economici. Veți vedea oameni frumoși, dornici să primească oaspeți. Vom difuza clipul către toți partenerii din afară și prin toate agențiile de turism. Lumea a înțeles că promovarea este importantă pentru piețele externe”, a declarat Decebal Făgădău, la Antena 3.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ma reprezinta si nu ne reprezinta chilotii aleia bagati in fund! In tara asta sunt si oameni seriosi. Si voi aveti mame! Va denigrati inclusiv mamele cu atata prostitutie. In strainatate daca esti roman esti hot, daca esti romanca esti curva. Bine ca intariti ceea ce cred, inclusiv despre mamele voastre.
14
0
pai normal ca a costat 0 daca clipul este reclama hotelului VEGA
7
0
Lipseste salvamarul suleyman e plecat in madagascar
12
0
0 lei clipul ,dar sute de mii de euro 3 wc uri.manglitorule tu si cu gasca ta de bagabonti
12
0
Frumos! Bravo!
2
11
Cultura este o imensa sursa de venit. Prostitutia este calea ce te arunca pe patul spitalului de boli venerice. Cat dai atata face.
8
0
Constanta sta pe o comoara si noi promovam buci, chiloti si femei ce trag din trabuc. Halal clip!... de zero lei.
17
0
0 lei costa, 0 lei face
16
0
Ave pensionari EI decid viata din Cta, Primarul Oradea, Ilie a anuntat ieri ca a obtinut o noua finanaare cu bani europeni nerambursabili, 80 milioane euro, pentru achizitia de autobuze hibrid ai tramvaie, precum si construirea unor pasaje subterane in oras si largirea unui pod. Constanta, pe de alta parte, nici nu a accesat fonduri europene, nici nu cumpara autobuze hibrid si tramvaie, nici nu construieste vreun pasaj subteran. Ci se chinuie de doi ani de zile cu jumatate de pod si asteapta sa-i vina autobuzele turcesti diesel, pentru care s-a imprumutat la BERD cu 100 milioane lei.
16
0
Mie imi pare ca mesajul e clar...pe tricoul aleia...just do nothing...
18
0
Apare terasa sotiei primarului din portul tomis. Tot o afacere marca Fagadau Si Babu, ca doar nu era sa ramana sarac
18
0
Tu chiar nu iti dai seama cat de penibil esti?
15
1
Mie ,,imi plac" bancutele alea de beton din Mamaia,nici o scandurica sau vreo bucata de plastic pe care sa te asezi.Direct pe beton.Despre altele nu mai are rost sa vorbesc,sunt mentionate in comment-urile de mai jos.
17
0
Filmuletzul l-a facht sigur firma aia secreta a hotului fagadau care a asigurat cazinoul pentru iarna. Ruina care apare si ea in clip. Iar clipul e de un amatorism de te dor ochii. Multa muie cu cacat fagadau hotule ! Muie dragnea, muie pesede !!!
25
1
Aia este Mamaia ? Betonata la maxim ? Neaparat cu umbrelute si sezlonguri , pentru oameni " civilizati " ? O statiune plina de cocalari , manelisti si aroganti cu aere de bun gust ...Ce aerisita , era Mamaia acum 35 de ani.
24
0
Fix un cacat machidonesc.Mancati-l machidonilor
23
2
O adunatura de imagini fara mesaj. Lipseste violenta... si le aveam pe toate! Fara suparare, dar nu poti promova o statiune, un oras fara sa spui nimic. Un nimic de 0 lei.
24
0
Cat dai atata face. Wc-uri de doua miliarde jumate, promovare 0. Jigodie hoata!
20
0
CE REALIZARE!!!! SI CE ESTE IN CLIP?NIMIC, REALITATEA DIN MAMAIA!
14
0
un film despre o ruina de statiune impanzita de constructii una in alta , tiganie , curve , cocalari , gunoaie , corupti , turisti care se cca in mare , tigani cu caii , porumb fiert , ponei maltratati si taximetristi jegosi. Mam aia
21
0
Sunteti nebuni parca ar fi un clip dupa apocalipsa nu un clip de promovare a statiuni MAMAIA ....Rusine
15
0
Imagini prea rapide.
13
0
prietene esti atat de prost incat ma intreb cum de existi
4
17
Am vazut ca apare clar in videoclip firma de la intrarea in hotelul Vega. Deci, se intelege de ce zice Fatalau ca a costat 0 lei productia videoclipului, pe el l-a interesat marimea spagii primite pentru publicitate mascata si gratuita, nu comisionul pentru filmulet. Vorba din finalul videoclipului: SPAGA - NEVER ENDING STORY!
16
1
dupa ora 15 pe plaja nu mai este decit umbra blocurilor cipanesti fara parcari.o mizerie mamaia asta plina de caini de cocalari si pitipoance cluburi in care se bea sampanie de la selgros cu artifica sa arate ghertzoiul ce potent e el si proaste botoxate care se chinuie sa prinda un prost cu bemveu sau "gip"
22
1
tot cu zero lei se poate face un film cu jegul si tigania din oras si Mamaia, pun pariu ca impresioneaza mai mult ... Care a trecut azi prin Mamaia a vazut imaginea, ce turism sa faci in kktul ala? Fratilor, sint balarii pe plaje ramase de acu 2 ani, cu asta si mirosul de buda infundata vreti sa faceti imagine?
21
0
Nu iti este rusine??? Este o minciuna sfruntata...orasul este deplorabil,Cazino-ul cade de tot... Esti o rusine si un mizerabil!!!
18
0
Tipa aia cu chilotii in cur este nevasta lui fatalau. Prostanacul mai bine se apuca de clipuri si poate prindea experienta , decat sa candideze si sa duca orasul asta in... Africa.
16
0
Faza aia cu maidanezii este buna, lipsesc aia cu prafurile si cei ce-si tureaza motoarele. Altfel este o panarama, te dor si ochii de la atitea buci. A uitasem, nu le-am vazut pe tatuate si nici pe ei pensati. In rest, nimic.
18
1
O mizerie de clip are dreptate ca a costat 0 lei, mizeria asta nu trebuie promovata, dar intre timp sa vedem ce va face Fagadau ca se pare ca o va lua pe urmele lui Mazare, ala a apucat sa fuga dar asta nu mai are sanse
18
1
plaja inundata de umbrele???? da de ce ar trebui inundata de cearceafuri cu oameni care mananca paine , branza si rosii ? Fagadau Mamaia nu mai este statiune ati facut-o cartier al Constantei, plin de blocuri cu apartamente, alimentari si chiscuri de loz in plic si pacanele. sumer land-ul este un cartier, rusine intimp ce unii se chinuie sa faca turism, voi dati autorizatii pentru alimentari cu pateuri, branza si rosii , rusine rusine rusine.
18
5
Bine ma ca sunteti doar voi oameni frumosi! Dar cum ati facut? Ati intrebat oglinda ca sunteti frumosi sau doar ati copiat textul de la voivozeanu?
4
3
idilic fara urma de respect ptr.realitate
21
0
Nu fiti carcotasi, arata si este excelent!!!
6
21
Ar fi bine sa respecte ce e in videoclip. Filmul arata alta lume cam ce am vrea noi sa fie ... Te iei dupa el si cand ajungi... Nashpa. Mizerie. Cazino daramat. Plaja inundata de umbrele... Preturi... Comportament nu prea ospitalier. Restaurante cu probleme de igiena... Etc...
29
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108