REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, la RAPORT!

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, la RAPORT!

Replica API 27 august 2020 | 00:27 13654

Pe ordinea de zi din ședința de Consiliu Local Municipal se regăsește, printre altele, și un proiect de hotărâre ce prevede aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa şi a componentei comisie de evaluare şi de soluţionare a contestaţiilor. Pe ordinea de zi se află 47 de proiecte de hotărâre ce ating diferite probleme ale municipiului. Totodată, se va supune la vot și aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a evaluării anuale a managerului Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Stela Halichidis, și a componenței comisiei de evaluare și de soluționare a contestațiilor.

Ce prevede proiectul de hotărâre

Dacă regulamentul de organizare şi desfăşurarea anuale a activităţii managerului Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, pentru perioada 01.01.2019 - 31.12.2019, va fi aprobat, se va aproba și componenţa Comisiei de evaluare anuală a activităţii managerului Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa astfel: Dinescu Fulvia Antonela, secretar general municipiu, preşedinte; Ibram Suzan, medic şef departament- medic primar epidemiologic, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa, membru; Dobre Oana, şef Serviciu financiar buget, Direcţia financiară, membru; Canciu Ioana, consilier juridic, Compartimentul contracte, avizări şi legile proprietăţii; Bobeş Laura, şef Serviciu resurse umane, secretar Arsene Mădălina Denisa, consilier clasa I grad superior, Serviciul resurse umane, secretar.

Totodată, se va aproba și componenţa Comisiei de soluţionare a contestaţiilor pentru evaluarea activităţii managerului Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa astfel: Dragomir Cristina Mariana, director executiv adjunct, Direcţia tonic administrativ, preşedinte; Cocu Mihaela, medic primar epidemiologic, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa; Moloci Mirela, consilier juridic, Compartimentul contracte, avizări şi legile proprietăţii; Torgovan Corina Despina, consilier clasa I grad superior, Compartimenţul relaţii CL.

Ce semnifică această evaluare

Evaluarea managementului reprezintă procedura prin care autoritatea publică verifică modul în care au fost realizaţi indicatorii de performanţă asumaţi prin contractul de management. Evaluarea managementului Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa se desfăşoară în două etape: analiza raportului de activitate - susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu. În urma evaluării, comisia elaborează un raport asupra rezultatelor obţinute de manager şi face recomandări pentru continuarea managementului, respectiv reînnoirea contractului de management. Rezultatul evaluării, nota finală şi concluziile raportului întocmit de comisia de evaluare sunt aduse la cunoştinţă managerului, în scris. in temeiul art. 136 alin. 1 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, propun spre dezbatere şi aprobare în şedinţa Consiliului Local al Municipiului Constanţa proiectul de hotărâre.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ii ca sa lasat dus fecala puturoasa RUGINA SORIN.A lasat liber sper cabinetul de la parter unde isi rotunjea veniturile cu spagi grase.Sper sa ii fie dat viteza si de la Ovidius.Si noapte viseaza bani maniinca bani respira bani vb bani.
5
1
O doamna prin caracter. cu respect
13
4
Una dintre cele mai jegoase specimene ale regnului animal si spun asta pentru ca este clar ca nu este om.
8
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108