REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Măndilă este propunerea PDL pentru şefia Direcţiei de Cultură

Măndilă este propunerea PDL pentru şefia Direcţiei de Cultură

Replica API 10 septembrie 2011 | 00:00 94

Fost şef la Agenţia Domeniilor statului,

Fost şef la Agenţia Domeniilor statului,

Modificări la nivelul Direcţiei Judeţene pentru Cultură, Culte, Patrimoniu Cultural Naţional - Constanţa, condusă până în prezent de Virgil Lungu. Potrivit democrat-liberalilor, liberalul Virgil Lungu ar urma să fie înlocuit cu George Măndilă. George Măndilă a confirmat că este propunerea organizaţiei pentru această funcţie, având în vedere pensionarea lui Virgil Lungu.

Alţi pedelişti au precizat că nu este vorba despre pensionare, ci despre o demisie pe care Virgil Lungu şi-ar fi prezentat-o urmare a unor controale care au legătură cu acel cumul de funcţii şi cu incompatibilitatea în care liberalul se afla.

Ce treabă are Măndilă cu patrimoniul cultural naţional

"Colegii au acceptat propunerea ca eu să fiu susţinut pentru această instituţie şi urmează ca săptămâna viitoare să mă aflu şi la ministerul de resort, iar abia atunci probabil că va exista şi o eventuală numire a mea", a declarat, prentru "Replica", George Măndilă. Întrebat ce legătură are cu patrimoniul cultural, cu obiectul de activitate al instituţiei în cauză în general, Măndilă a răspuns: "Sunt masterand la istorie, am avut şi activităţi culturale, este un domeniu care mă pasionează, pe lângă studiile legate de economie". Legat de activitatea pe care ar urma să o desfăşoare, în caz că va fi numit pe funcţie, Măndilă a continuat spunând că, în primul rând, va trebui să cunoască bine legile din acest domeniu şi să fie... manager. Reamintim că George Măndilă a deţinut, până la desfiinţarea anumitor posturi de la nivelul Agenţiei Domeniuilor Statului, o funcţie de conducere la nivelul instituţiei - filiala locală.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108