REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Mangalia a atras un milion de euro pentru reabilitarea centrului oraşului

Mangalia a atras un milion de euro pentru reabilitarea centrului oraşului

Replica API 10 ianuarie 2019 | 10:54 539

În ultimele zile ale anului 2018, primarul Mangaliei, Cristian Radu, a semnat un contract de finanţare privind reabilitarea centrului municipiului în cadrul unui proiect transfrontalier încheiat cu Balcic.

Vorbim de un contract în valoare de un milion de euro. Centrul Mangaliei va fi reamenajat cu pavaj, cu granit, cu pomi, cu mobilier urban şi cu iluminat public. “Sperăm ca în vara acestui an să ne apucăm de reamenajarea centrului oraşului”, a afirmat primarul Cristian Radu. Cât priveşte taxele şi impozitele locale din acest an, acestea au suferit o mică ajustare, în rest nu au fost majorate. Am avut o dezbatere publică, am avut o şedinţă anul trecut, la sfârşitul lunii decembrie, privind stabilirea taxelor şi impozitelor locale”, a afirmat şeful autorităţii locale. Cristian Radu a mai subliniat că după votarea bugetului naţional urmează şi votarea celui local.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
radu cristian sa-si aduca aminte de campania electorala inaite de a fi ales, cum promitea el ca va moderniza garajele din Mangalia pe care acum le demoleaza deavalma! De doi ani in locul garajelor demolate vedem in Mangalia mizerie ca la groapa de gunoi. NIMIC realizat, doar mizerie,paragina, ruine si sute de masini in strada! Oras condus de oameni INCONSTIENTI si CORUPTI.
1
0
Fost a lui nitoi
0
0
Sa nu cumva sa strice platoul din fata Casei de cultura ca iese nasol de tot...
1
0
Declara ba Mangalia comuna, si poti accesa muuulte fonduri UE din care poti sa-ti tragi procent. Si asa Mangalia aduce din ce in ce mai mult cu Lazu.
2
0
Radu Cristian, De cand este primar a ajuns milionar si latifundiar la cate mosteniri in terenuri si case a acumulat. Mosteniri peste mosteniri..colectii de tablouri si bijuterii cu gramada..FIX in PIX il doare de MANGALIA si de Mangaliotii pe care i-a aburit doar cu poze frumoase ca orasul arata deplorabil. Acum s-a pus si pe demolat garaje! Cine stie ce mahar a pus ochii pe locurile alea ca sa-si dezvolte rezidentiale sau palate tiganesti! Adevarata TIGANIE a ajuns Mangalia cu
2
0
Trai neneaca iar pe nababul radu cristian si gasca lui de HOTI! Praf si pulbere de banii aia! Lucrari si materiale de doi bani, chiciuri dupa chipul si asemanarea lui. Urate.
8
0
primarele jumatica palma cot,picior de iepure si bot de cur a imprumutat asta toamna 60 mill lei adica vreo 13 mill euroi de la banci pentru asfaltarea drumurilor,a aruncat cateva roabe de bitum pe colo pe colo si gata banii s-au terminat iar asfaltarea sufletu,o avea ipochemonul multe amante caci altfel replici nema iar nevasta a mostenit de la mama omida mai multi bani decat poate fura maimuta,bine si aia tot ciordeliti
4
0
Centrul orasului este doar in fata Primariei? Dar de restul orasului nu va pasa deloc? Doar cei din centrul orasului platesc taxe de se bucura de pavaj din nou, flori, brad de Craciun? De sunt obligat sa-mi platesc taxele la inceputul anului, ca altfel ma penalizeaza, cand pot sa-l platesc pe tot parcursul anului pe trimestre sau semestre? Este vreo lege sau hotarare care spune acest lucru?
3
2
Pai ar fi fost bine sa se demareze lucrarile mai din timp,ca vara cand vin putinii turisti sa nu se care imediat in Bulgaria,satui de praf. Si asa nu vorbim la naiba de centrul din Oradea sau Cluj,e un partulet de suprafata,cat intr-o comuna.
5
0
Macar de s ar dace ceva frumos si de calitate ca tot pana acum e anost nici un pic de culoare si asa blocurile din centru prin aspect par ghetouiri Si apoi am vazut pe un bloculet din cartierul Carrefourului 6 culoi de la verde la mov Cum e posivbil sa lase primaria asa ceva ???
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108