REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Marcel Ciolacu, la Congresul PSD: „Trebuie să ne rupem de trecut”. VIDEO

Marcel Ciolacu, la Congresul PSD: „Trebuie să ne rupem de trecut”. VIDEO

Replica API 22 august 2020 | 15:01 1426

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, şi-a prezentat în cadrul discursului viitoarea sa echipă de conducere: Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, Olguţa Vasilescu, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Daniel Băluţă, Vasile Dîncu, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Făgădău, Ionuţ Pucheanu, Dragoş Benea, Claudiu Manda, Titus Corlăţean, Laurenţiu Nistor.

Aceasta este echipa de conducere a noului Partid Social Democrat!

Aceasta este construcția nouă și proiectul politic, la care astăzi vă invit să fiți parte!

Mă bazez pe voi! Știu că, împreună, vom reuși!

Așa să ne ajute Dumnezeu ! Vă mulțumesc!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sloganul corect este ,,Trebue sa ne rupem de trecut ,viitorul nostru este tot la PUSCARIE"
2
0
Trecut la Constanta inseamna Stroe , Moga , Babus jr , Visan , Tit Brailoiu , toti golanii pusi in parlament de Mazare, toata gasca asta de profitori ordinari . Porcul de Constantinescu a fost neutralizat, este la puscarie, dar a preluat Stroe Felix, alt nemernic care acum viseaza la CJC. Umflatul asta securist vrea sa suga in continuare din banii publici, sugea-nea'r pulilii sa ni le suga. DNA sa se trezeasca si sa-l aresteze pe porcul de Stroe Felix,
9
1
HaHaHaHaHa
3
0
Tiganul ciolacu vrea sa va cante o manea.
7
1
E grele, nene, sa te rupi de ciuma rosie.Da-le dreacului, mai din coace,dar tinerii vor altceva, ce voi nu aveti si nici nu vreti sa va schimbati naravurile.
12
1
Nicio sansa! Ba parca astia de azi sunt mai prosti ca lliescu,Nastase, Ponta! Noroc ca veti disparea pe masura ce va veti pierde votantii din cauze naturale!
12
1
Bravo roman limbile tale ca polizorul tine romania curata.fii pe faza sa nu ramana o rozeta plina de dejectie necuratata.
3
8
Bravo "roman"! Super! Te felicit!
7
1
Fii mai explicit la care trecut te referi?, pentru ca eu, in naivitatea mea, interpretez trecut- din punctul meu de vedere-dorinta aceasta nemarginita a furtului, a hotiei, a minciunii, a manipularii, a dezinformarii cu buna stiinta, a improscarii, nejustificate, cu noroi si ar fi de inclus aici trecutul peste acea nesabuita dorinta de a da pensii speciale ptr ''un pumn de dolari''- ceea ce este f greu , daca nu imposibil, sa va cred.
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108