REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Maria Stavrositu nu a fost validată de colegi să mai candideze pentru încă un mandat

Maria Stavrositu nu a fost validată de colegi să mai candideze pentru încă un mandat

Replica API 5 octombrie 2012 | 00:00 183

Iată lista celor 14 pedelişti care vor în Parlament

Iată lista celor 14 pedelişti care vor în Parlament

Secretarul municipiului Mangalia, Petrina Boiţa, poate sta liniştită în privinţa procesului cu Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Procesul, care are termen în luna octombrie, va rămâne, cel mai probabil, fără obiect. ANFP a reglat, între timp, notele de la concursul susţinut de Boiţa pentru postul de secretar.

Pedeliştii au votat, în cadrul unei şedinţe de Birou Permanent Judeţean a PDL Constanţa, solicitările de candidaturi pentru Parlamentul României. Validarea a fost una cu "surprize": Maria Stavrositu nu a primit girul colegilor pentru încă o candidatură pe Colegiul 10. Gestul colegilor a fost însă unul la care se aştepta Maria Stavrositu, ea declarând, pentru "Replica" de Constanţa, încă de acum câteva zile, că va merge direct la Bucureşti să-şi depună candidatura. Deputatul mai afirma, acum câteva zile, că ştie că există colegi care fac "munca" PSD-ului în interiorul PDL şi că încearcă să îi ia Colegiul. Ea se referea la Florin Gheorghe (care şi-a manifestat interesul pentru Colegiul 10), despre care a dat de înţeles că nu a muncit în campania prezidenţială pentru Traian Băsescu, spre deosebire de ea. "Nu ştiu cine este Florin Gheorghe. Nu a făcut nimic pentru acest partid", mai spunea Stavrositu. Continuând discuţia despre Florin Gheorghe (consilier municipal), cu precizarea că a candidat din partea PDL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, Maria Stavrositu a replicat: "El a scos scorul (la alegerile pentru CJC - n.r.) generat de Zanfir Iorguş, Vasile Delicoti, Dumitru Bocai".

5 n-au primit votul colegilor

Revenind la şedinţa de ieri, în total, 19 solicitări de candidaturi au fost depuse, iar membrii BPJ şi-au exprimat votul pentru fiecare dintre acestea. Din cele 19 solicitări, au fost validate 14, iar ele vor fi transmise mai departe, la Comisia de Etică, a precizat preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru. Iată cele 5 nume de potenţiali candidaţi care nu au întrunit voturile pedeliştilor: Maria Stavrositu, Adrian Doxan, Claudiu Georgescu, Andrei Popescu, Adrian Chiţoi. Cei 14 care au primit votul BPJ pentru candidatură sunt: Christian Gigi Chiru, Zanfir Iorguş, Constantin Chirilă, Florin Gheorghe, Iustin Roman, Camelia Pleşca, Nicolae Anghel, Corina Gheorghe, Florian Constantin, Sorina Tuşla, Oana Maria Florea, George Măndilă, Emilia Murineanu, Stelian Gima.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108