REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Marius Moga a închiriat Castelul Bran pentru 50 de oameni. Ce pune la cale compozitorul

Marius Moga a închiriat Castelul Bran pentru 50 de oameni. Ce pune la cale compozitorul

Replica API 24 octombrie 2019 | 00:00 412

Marius Moga şi Iuliana Beregoi

Fostul jurat al concursului muzical “Vocea României” (PRO TV) a închiriat Castelul Bran pentru ”Dracula’s Bran Castle Songwriting Camp by DeMoga Music”, eveniment în parteneriat cu Ultra Music. Marius Moga a reunit luna aceasta muzicieni din întreaga lume. El va compune muzică noaptea, după apus.

Tabăra muzicală, care se desfăşoară în perioada 21-25 octombrie, reprezintă o premieră în România şi promite o experienţă unică, marcată de spiritul legendar al vampirilor şi de muzică nouă.

În această perioadă zidurile castelului Bran vor răsuna de note muzicale compuse de autori şi de artişti premiaţi, în cadrul celei mai mari tabere internaţionale de muzică din România, organizată de DeMoga Music şi de Marius Moga (37 de ani). Peste 50 de artişti, producători români şi internaţionali, s-au reunit la Bran pentru a crea amuzică în studiourile complet echipate şi amenajate în camerele castelului.

De această dată, compozitorul şi-a propus să pună Transilvania pe harta internaţională a creaţiei muzicale cu cea mai provocatoare tabară de profil din Europa.

Pentru a închiria castelul există mai multe oferte, preţul fiind confidenţial, în funcţie de eveniment. Castelul, care a fost construit în urmă cu peste 600 de ani, a fost vizitat de-a lungul anilor de Johnny Depp, Natalia Oreiro sau trupa RBD, unii filmând aici videoclipuri. Natalia a declarat atunci că s-a simţit un pic speriată de acest loc. Vlad Ţepeş a devenit un personaj de temut după ce scriitorul Bram Stoker l-a transformat în vampirul Dracula.

Alături de Moga se află Iuliana Beregoi, Randi, Nicole Cherry, Damian Draghici, colaboratori de top ai unor vedete internaţionale, printre care Damon Sharpe, care a compus piesa lui J.Lo “Love Don’t Cost A Thing”, Khaled Rohaim, care a lucrat cu Rihanna, Amfa Rose, LRS, Carl Lehmann şi Martin Rene, care a lucrat cu Megan Trainor sau Snoop Dog.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
compozitor ? moga ? fura piese nestiute de pe internet si zice ca sunt ale lui ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920