REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Marius Șumudică, noi laude pentru Erdogan: „Turcia e norocoasă cu așa un președinte”

Marius Șumudică, noi laude pentru Erdogan: „Turcia e norocoasă cu așa un președinte”

Replica API 9 ianuarie 2020 | 00:00 498

Marius Șumudică (48 de ani) a vorbit în presa din Turcia despre echipa sa, Gaziantep, și despre președintele Recep Tayyip Erdogan, pe care l-a lăudat din nou.

„În Turcia există un președinte care iubește fotbalul. Ajută cluburile. Asta se poate observa când compari Turcia cu România. O să vedeți că Turcia este norocoasă”, a declarat Marius Șumudică potrivit cnnturk.com.

„Naționala Turciei are o echipă bună. Jucătorii formează un grup și cred că are o șansă mare să obțină rezultate”- Marius Șumudică

Marius Șumudică: „A doua parte a sezonului va fi mai grea”

Marius Șumudică a vorbit și despre echipa sa, Gaziantep, și despre fotbalul din Turcia.

„La începutul sezonului nu mă așteptam să facem 24 de puncte. Este un succes. Mă aștept ca a doua parte a sezonului să fie mai grea. Nimeni nu ne garantează că vom rămâne în prima ligă. Nimeni nu doarme confortabil. Obiectivul principal este rămânerea în prima ligă. Vom continua munca și vom avea nevoie de 3-4 transferuri.

Trebuie să luăm totul pas cu pas. Nu poți duce un nou-născut direct la școală. Echipa abia a promovat”, a adăugat antrenorul.

După 17 etape, echipa e pe locul 9, la jumătatea clasamentului, cu 24 de puncte, la șapte în spatele lui Fenerbahçe, poziția a 4-a. Gaizantep va juca pe 18 ianuarie, pe teren propriu, cu Fenerbahce.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o suge si el la cine poate.
5
2
O sa sugi pula en gros la tot pnl ul..In doar cateva luni sa facut de tot cacatul...Nu are bani !!!.In curand vom vedea pesedul la putere si o sa stai ascuns precum johannis cum sta cacatul in iarba.la cacat cu pnl ul.Bravo 8:02 dale la muiane !!!.
4
6
Si ignorati postacul psd de la 8.02.are u n bagaj lexical compus din 100 de cuvinte mari late.el latra la luna ca asa este platit.viata grea de postac psdist asistat social.acum sa revenim la subiect Sumudica pe fond are dreptate,doar ca erdogan este presedintele unei tari care geografic,daca nu cea mai importanta,poate printre cele mai importante.au investit in i frastructura sanatate agricultura sanatate sport.are cojones erdogan stie ca joaca un rol important.este tamponul intre asia si orientul mijlociu si joaca aceasta carte si o joaca bine.acum ca nu este far de pacat este clar.
0
11
manca-mi-ai cacatul de pesedeu turc !!! si tu si sumudica prostul !!!
8
6
du-te dracu, Sumudica !
8
7
sictir bre sumudica! Daca este asa de bun, sa ramai in poola mea in turcia alaturi de mult iubitul tau erdogan. Te-n inima aia ta de papagal idiot!
12
5
din acesta cauza au explodat preturile la orice. au un presedinte bun. vai mama lor.
11
6
Ce pretentii sa avem la un retardat
11
6
Cred ca persoana aceasta a suferit o mutatie gemnetica
9
7
Bravo comentatorul de la ora 0:55 de limbisti ca voi am nevoie sa ma spele la pula non stop.
6
16
le sugi .......... la turcalai
14
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108