REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mașina cu numărul „M..E PSD“ a ajuns vedetă în presa internațională

Mașina cu numărul „M..E PSD“ a ajuns vedetă în presa internațională

Replica API 20 iulie 2018 | 00:00 354

O mașină Audi cu numărul de înmatriculare „M..E PSD” a devenit virală atât în România, cât și în străinătate. Jurnaliștii de la Euronews scriu despre această mașină și notează că polițiștii din România nu nici o posibilitate de a-l opri pe bărbat să circule cu acest autovehicul.

Cei de la Euronews preiau informațiile difuzate de presa din România și arată că mașina a fost înmatriculată în Suedia, acolo unde, în schimbul unei taxe de 650 de euro un cetățean își poate alege absolut orice număr dorește.

Jurnaliștii de la Euronews publică articolul sub titlul: ”Când o plăcuță de înmatriculare devine o declarație politică” și se întreabă dacă aici este vorba despre libera exprimare sau de o jignire adusă unui partid politic.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce aveti cu placuta de inmatriculare a omului?Si la noi, poate fi ANA, ENE, CUC, DUR,NAS, GAT,ca doar din trei litere e format.Daca erau patru litere eram campioni la originalitate.
1
0
razboi psihologic, urmeaza bancurile, ironiile, si multe alte mizerii
2
0
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
1
7
Sugi pula fraiere coclit.sa ma fac pe tine si limbistii tai
0
7
Dezinformari si aberatii inventate- tipic secu.gradu. Cei care dau mesaje sunt batrani secu care nu vor in ruptul capului vreo schimbare de 29 ani. Asa au acumulat averi exorbitante, sunt putrezi de bogati. Asa va tin cu cele mai mici salarii din tara, cu toate ca ei sunt premiati mereu de camera de comert pt profitul ce-l au. Voi aveti salariu min pe econ caci sunteti doar iobagi pe tarlaua ciocoiului.
5
2
pesedeul lui dracanea ne-a vandut jidanilor,s-a dus la beniamin precum domnii la sultan,el a luat-o si pe proasta lui zapacitul,deja penalii jidani si slugile lor scapa de justitie si sunt albi precum zapada,hoti ,hoti si javre
6
2
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
3
11
Mai viralilor...cum se chinuie romanul sa stranga graul de pe camp..cat primeste de la smecheri pe kg de ce nu scrieti. Primarii si-au cumparat combine. Oare nu va duce capul ?????
6
0
Cocalarului aluia din Suedia ar trebui sa i se acorde premiul Nobel pentru inovatie in cretinism. Vai de noi, saracii de rumani cu ce ne laudam in Europa, cu injuraturi asupra unei majoritati de rumani. Brava ,tata, medalia de aur, premiul Nobel, crucea de fier a lui, Hitler, pantoful de argint, multe, multe, muie, muie..pardon..
4
9
Ala plin de ,,smantana,, de la 18:53 e cel care a dat 4 dislikeuri primilor 2 comentatori.E recompensat de stapani,el doar sa tina gura deschisa...
5
2
Bai setila,vezi ca bei zeama din tzatza lu' tac-tu!!!Daca ma-ta e handicapata crezi ca ai voie sa-i numesti asa si pe altii??? Vezi sa citesti ce scriu aici? Sau si-a dat tac-tu drumul si ai fatza plina de mooye cu apreciere...
4
3
TSD a trecut la atac...Hai baieti ca doar pentru asta va plateste Livache..
11
3
Sunt urmasii anei pauker si al lui dej
12
3
Muistul care are aceasta masina este un labagiu care traieste in Suedia si care a venit pentru marele miting al Diasporei, dar a luat-o la muie si el si ceilalti 9.999.99 de participanti. Cat despre handicapatii de sub mine care au postat balarii, lor le dau eu muie fara jigniri ca un salut de apreciere si o lovitura data opozitiei Iohanniste, basiste, etc.
8
17
E sloganul reactualizat al tatucului ilion. Muie psd nu e o jignire! E un salut de apreciere a membrilor din partid.A competentei lor.
14
7
PSD a lovit romanii intr o zona sensibila. Romanii urmeaza sa loveasca PSD acolo unde il doare mai tare.
15
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108