REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Matei: "Este un privilegiu să fiu preşedinte al asociaţiei oraşelor din România"

Matei: "Este un privilegiu să fiu preşedinte al asociaţiei oraşelor din România"

Replica API 1 septembrie 2012 | 00:00 137

Primarul Năvodariului,

Primarul Năvodariului,

Cei peste 100 de primari din toate colţurile ţării care au participat la Adunarea Generală de Alegeri a Asociaţiei Oraşelor din România l-au desemnat preşedinte pe edilul Năvodariului, Nicolae Matei. Alături de el, au fost desemnaţi vicepeşedintele şi secretarul organizaţiei. Întrunirea a avut loc la un complex hotelier din Eforie Nord.

Vădit emoţionat, edilul din Năvodari a spus că se bucură pentru reuşita sa şi că nu-i va dezamăgi pe cei care l-au ales. "Este chiar un privilegiu să fii preşedinte al asociaţiei oraşelor din România. Este o responsabilitate foarte mare. Sunt atât de fericit că majoritatea primarilor au avut încredere în mine. Voi fi o voce mult mai ascuţită, vizavi de autorităţile centrale. Voi fi primul primar care va rupe acele cutume, acele superstiţii care spun că vei pierde alegerile din oraşul tău, dacă eşti preşedinte.Eu voi fi primul care le voi câştiga şi în 2016", a declarat Nicolae Matei. Primarul Matei a mai spus că prima problemă pe care o va aborda în funcţia de preşedinte este cea referitoare la schimbarea legislaţiei. "Cea mai arzătoare problemă este legislaţia care trebuie schimbată, trebuie modificată legea 215, trebuie schimbată aceea lege prin care putem să ne onorăm plăţile doar la sfârşitul lunii". Susţinătorii, printre care primarul Eforiei, Ovidiu Brăiloiu, şi Florin Petrescu (Axinte) îi urează mult noroc în noul mandat. "Îi urez să aibă putere de muncă, să insiste pe probleme pe care le avem, să le rezolve, să ştie, să facă echipă şi cu cei care au pierdut alegerile şi să învingă superstiţia - "cine iese preşedintele asociaţiei oraşelor nu mai câştigă un mandat de primar", a spus Ovidiu Brăiloiu. "E un om care trebuie să fie preşedintele asociaţiei primarilor din România", a declarat Florin Petrescu. Nicolae Matei, noul preşedinte al AOR, câştigat cu un număr de 63 de voturi, dintr-un total de 114. Vicepreşedinte a fost desemnat primarul din Buşteni, Emanuel Savin, iar Mădălin Teodorescu va ocupa funcţia de secretar al asociaţiei.

Sursa: gazetadenavodari.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108