REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

MATICIUC și soțul DELIEI au luat cu ASALT CLUBURILE de pe LITORAL

MATICIUC și soțul DELIEI au luat cu ASALT CLUBURILE de pe LITORAL

Replica API 12 iulie 2021 | 00:34 39880

Litoralul românesc a fost asaltat de vedete! Zeci de vedete şi influenceri din România au petrecut în acest weekend pe litoralul românesc. Printre ele, s-au aflat și foști concurenți de la Insula Iubirii, cunoscuți influenceri dar și artiste de renume din muzica românească. Valuri a făcut mondenul Codin Maticiuc ce s-a dat mare în Loft dar și Nuba.

Sezonul estival a început iar vedetele autohtone nu au ezitat să vină să-și petreacă măcar câteva zile la malul mării. Litoralul românesc a fost asaltat de vedete, mai cu seamă în weekend. Chiar dacă sudul litoralului nu se poate compara cu nordul în ceea ce privește luxul, fițele și opulența, acesta a fost ales, în aceste zile, de vedetele ce preferă liniștea și relaxarea alături de familie sau apropiați. De exemplu, Dinu și Deea Maxer au fost împreună cu cei mici în stațiunea Jupiter. Cântăreața Sorina Ceugea a venit pe litoral împreună cu familia fiind cazați în Stațiunea Mamaia. Prezenți au mai fost și Oana Roman împreună cu Marius Elisei, care nu au ezitat să se fotografieze și să le arate fanilor că s-au împăcat și sunt fericiți.

Maticiuc, opulență în Loft și Nuba

Printre vedetele prezente la malul mării s-a aflat și mondenul Codin Maticiuc. Maticiuc s-a perindat prin cluburile de fițe din Mamaia, fiind prezent atât în Loft cât și în Nuba. Alături de acesta a fost și Răzvan Munteanu, soțul Deliei. Se pare că Maticiuc ar fi fost cazat în Neptun.

Giani Chiriță, Mario și Alexia Eram, ziua pe plajă, noaptea-n Loft

Cuplul Mario Fresh și Alexia Eram au fost în weekend în Constanța, frecventând plaja Neversea iar seara retrăgându-se în Loft, acolo unde era și fostul fotbalist Giani Chiriță. Cuplul Alexia – Mario a fost cazat în Casa Hrisicos din Constanța.

Click pe fotografie!

Val de influenceri pe litoral

Pe litoral au fost și influencerii Andrei Ciobanu, Bibi dar și de frații Munteanu. Aceștia fac valuri printre adolescenți și sunt unii dintre cei mai urmăriți influenceri ai momentului.

Ispitele pe litoralul românesc

Printre cei care au venit în stațiunile românești de la malul Mării Negre se numără și două dintre cele mai râvnite ispite de la Insula Iubirii, Adrian Savin și Andi Constantin. Aceștia au petrecut ore bune la Zoom Beach.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vai de plua noastra....
10
2
numai vedete...ha ha ha .....
10
2
sun doi setepti, clasa 0
2
0
Unul nu plateste, vin pe barter. Chipurile sunt influenceri. Ce sa mai spun de tips. Kitre. Niste kitreeeee!
15
0
nu mai zic nimic ca iar ma cenzurati dar de ce vad stiri cu oparitii astia ?
25
1
Prezinta pe cocalari astia , de parca ar fi Anghel Saligny . Asa a ajuns fosta perla a Mari Negre , Mamaia , plin de cocalarime .
46
1
Cine plm sunt ghertoii astia?
43
1
Surorile Munteanu au venit pe litoral rujate si cu tanga!
19
2
vin boschetii,iau un ceai,sau comanda si pleaca,urmind ca sa plateasca comanda chelnerul,nu lasa nici un leu bacsis si se lauda ca "au luat cu asalt".Ba saracilor!
41
2
Luam fata in pwla
37
2
Reclama ieftina la niste neica nimeni.
51
0
vedete de carton public de kkao
66
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468