REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Mazare: "De gagicar ma stiti, dar de platitor nu ma stiti"

Mazare: "De gagicar ma stiti, dar de platitor nu ma stiti"

Replica API 12 noiembrie 2010 | 00:00 302

"Sexgate de Romania" capata proportii

"Sexgate de Romania" capata proportii

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, s-a arătat foarte amuzat de informaţiile apărute în ultimele zile cu privire la deja celebrul dosar "Prostituţie şi politicieni". "Eu sunt ca Berlusconi, îmi plac femeile. Dar nu sunt genul care să fiu cu nevasta, să împing cărucioare. Am avut una de la Marină, dar nu o chema Alexandra, ci Flori. Noroc că nu am ţinut-o ca să-i fac fundul mare. Până acum ne ascultau ăştia când luam, acum ne ascultă şi când dăm. Bine că nu m-aţi prins cu vreun bărbat", a afirmat Mazăre. În aceeaşi notă de glumă primarul a mărturisit că nu a plătit niciodată pentru femei. "Nu iau poşete de mii de euro, dar dacă mă duc în vacanţe sau ies la masă la restaurant, nu o să împărţim nemţeşte. Dar eu nu am plătit niciodată pentru femei. De gagicar mă ştiţi, dar de plătitor nu mă ştiţi", a mai adăugat Mazăre. De menţionat că numele Mazăre apare în dosar, în contextul unei discuţii dintre alţi doi bărbaţi, despre o fostă iubită a acestuia. Altă persoană cu nume sonor implicată în dosar, viceprimarul Gabi Stan, a dispărut fără urmă din peisajul urban imediat ce s-a declanşat scandalul. Acesta a absentat chiar şi de la şedinţa de Consiliu Local municipal de joi.

Fiul fostului adjunct al IPJ Constanţa, menţionat în dosar

În baza unor interceptări, procurorii de la Crimă Organizată au demascat o amplă reţea de prostituţie de lux. Potrivit rechizitoriului, în perioada 2007-2008, mai multe personalităţi au beneficiat de servicii sexuale prestate de diferite manechine angajate ale unor agenţii de modelling, una dintre fiind chiar din Constanţa. În dosar apar nume precum Adrian Enache, fraţii Negoiţă, Gabi Stan, Florin Munteanu, Nuredin Beinur şi mulţi alţii. De asemenea, în dosar apare menţionat şi numele fiului fostului comisar-şef Adrian Nicola-Ştefan Nicola.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108