REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Mazilu nu va mai fi şeful Oficiului de Cadastru din Constanţa: "Este un capitol încheiat!"

Mazilu nu va mai fi şeful Oficiului de Cadastru din Constanţa: "Este un capitol încheiat!"

Replica API 4 decembrie 2013 | 00:00 1389

AU PICAT PE CAPETE LA EXAMEN

AU PICAT PE CAPETE LA EXAMEN

S-a picat pe capete la examenul organizat de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară pentru ocuparea posturilor vacante de director oficiu al OCPI Argeş, Bihor, Botoşani, Braşov, Brăila, Constanţa, Harghita, Hunedoara, Olt, Prahova, Sălaj, Suceava, Teleorman şi Vaslui. Din cei 14 candidaţi, doar unul singur a fost admis. Constanţa a avut doi candidaţi.

Pe 3 decembrie au susţinut examenul, proba scrisă.

Pentru OCPI Constanţa au candidat actualul şef Marian Mazilu şi Cristian Constantin Cucoară. Ambii au picat, cel dintâi cu 61,67 puncte, iar cel din urmă cu 55,33 puncte. Aveau nevoie de cel puţin 70 de puncte pentru a fi admişi. Dintre toţi candidaţii, unul singur a fost admis, şi este vorba despre aspirantul la funcţia de director al OCPI Olt, care a obţinut puţin peste punctajul minim. Marian Mazilu este foarte revoltat şi spune că s-a ajuns în situaţia asta, deoarece nici-unul dintre concurenţi nu s-a aşteptat la subiecte, cu atât mai mult cu cât acestea aveau, mai mult, temă juridică, şi, în nici un caz, nu au avut legătură cu activitatea managerială. "Toţi am picat, inclusiv contracandidatul meu, unul singur a fost admis. Subiectele n-au avut legătură cu pregătirea noastră, aveam temă juridică. Ce legătură are activitatea unui manager cu subiectele acelea, nu ştiu", a declarat, pentru "Replica", Marian Mazilu. Atât el, cât şi ceilalţi colegi, au formulat contestaţii însă, spune Mazilu, nu au şanse mari de reuşită. "Şansele sunt minime pentru exigenţa a fost maximă în ceea ce priveşte corectura", a mai precizat, încă şeful OCPI Constanţa. De precizat că mandatul lui Marian Mazilu expiră în luna martie. După ce acesta se va fi încheiat, el va continua să-şi exercite meseria de inginer cadastru, însă în afara instituţiei. Nu îi pare rău că nu va mai conduce Oficiul, regretă doar că s-a produs o nedreptate. "Este un capitol încheiat. N-aveam de gând să îmbătrânesc acolo, dar am sentimente de frustare şi nedreptate. Sunt inginer de cadastru. O să-mi fac meseria mai departe", a conchis Mazilu. Vom reveni.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108