REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

McDonald’s a investit 300.000 de euro în digitalizarea restaurantului din Constanța, de lângă Delfinariu

McDonald’s a investit 300.000 de euro în digitalizarea restaurantului din Constanța, de lângă Delfinariu

Replica API 18 noiembrie 2020 | 23:55 2879

București, 17 noiembrie 2020 – Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s, continuă investiția în digitalizarea restaurantelor sale. Cel mai recent proiect încheiat este restaurantul Constanța Delfinariu care are acum un interior nou și integrează sistemul digital McDonald’s. Investiția de 300.000 de euro a presupus modernizarea bucătăriei și introducerea de noi facilități de comandă, mai rapide și mai simple.

Cu un design modern, restaurantul este dotat cu 10 kioskuri de comandă care le permit clienților să își personalizeze produsele preferate rapid și ușor, să plătească contactless cu cardul bancar și, să scaneze ofertele disponibile în aplicația de mobil. Fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele din bucătărie și este pregătită pe loc, conform standardelor McDonald’s.

„Continuăm să răspundem dorințelor și nevoilor clienților noștri cu noi facilități care îmbunătățesc experiența în restaurantele noastre, de aceea investiția în digitalizare rămâne una dintre principalele direcții de dezvoltare pentru noi. Ne bucurăm să aducem și în restaurantul McDonald’s Delfinariu cea mai nouă tehnologie care le oferă clienților o servire la cele mai înalte standarde și o interacțiune mai rapidă și mai ușoară”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România. „De asemenea, încurajăm clienții să își descarce gratuit aplicația noastră de mobil și să se alăture celor 1,5 milioane de utilizatori din țară care beneficiază de oferte speciale la produsele lor preferate.” a declarat reprezentantl McDonald's.

În plus față de kiosk-urile de comandă, restaurantul Constanța Delfinariu dispune de ecrane digitale pentru afișarea meniului și a informațiilor despre produse. De asemenea, restaurantul are și o zonă dedicată pentru preluarea comenzilor făcute prin serviciul McDelivery. Mai mult, atunci când clienții se vor putea bucura de produsele lor preferate și în interiorul restaurantelor, aceștia vor avea la dispoziție și serviciul de comandă la masă, un alt beneficiu posibil datorită noului sistem digital.

Restaurantul este realizat în conformitate cu toate măsurile angajamentului pentru Siguranță+, necesare în această perioadă: angajații sunt dotați cu mănuși și măști, toate suprafețele sunt dezinfectate frecvent, clienții au acces la soluții dezinfectante, sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte măsurile de distanțare fizică.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Franciza pt un intreg restaurant complet mobilat e de 85000 eur. Cum pula mea s a ajuns la 300.000???
2
2
Tocmai bune panourile sau kioskurile pentru transmiterea unor virusuri!Daca vin o suta si pun mana pe ele...cam prost ales momentul!
4
2
Mai intra cipanii in restaurant doar ca sa isi acopere mirosul de oaie din haine ?
6
2
E bine ca l-au adus la nivelul la care era acum 4 ani prin restul Europei
2
3
Pai si makidonii de pe acolo cum se descurca? Ca ei nu inteleg romana daramite chestii de gandire IT? Adio clienti makidoni
10
4
sa vedem cum se vor descurca ghertzoii cu masinariile cele noi .Sa va spalati pe degetele cu care comandati
8
0
300k euro scazuti din impozitul datorat Statului Roman. In conditiile in care numai Bunul Dumnezeu stie cat a costat investitia. Deobicei toate aceste tranzactii se fac prin intermediul unor firme cu sediile in paradisuri fiscale. Vai de capu' nostru!
12
1
Ia-l si pe asta de mai jos. Taci in plm ca nu te duci la mcdonalds sa mananci delicatese. Stii exact ce gasesti acolo nu poti sa te arati surprins de calitate.
18
3
de calitate cand investeste???
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108