REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Medicul Virgil Musta cere LOCKDOWN total pentru a opri pandemia

Medicul Virgil Musta cere LOCKDOWN total pentru a opri pandemia

Replica API 21 octombrie 2021 | 10:26 2634

Medicul Vigil Musta susține că vaccinarea este importantă, însă, în acest moment, nu mai este suficientă, din cauza numărului uriaș de îmbolnăviri. Motiv pentru care, spune doctorul, este necesar un lockdown general, așa cum a fost la începutul pandemiei, inclusiv cu închiderea școlilor.

„Trebuie întreruptă calea de transmitere a virusului. Vaccinarea e importantă, dar nu poate avea efecte atât de rapide pe cât această întrerupere a circulației virusului și a focarelor de posibilă contaminare. Dacă se realizează prin niște măsuri eficiente, în două-trei săptămâni vom avea primele rezultate”, spune Virgil Musta, potrivit G4media.

Medicul spune că afluxul de pacienți cu forme grave de COVID-19 este cea mai mare problemă a spitalelor în acest moment. “Suntem în continuare pe panta ascendentă a pandemiei. Nu putem externa pacienții în ritmul în care vin formele grave de boală, ceea ce creează mari probleme sistemului de sănătate”. Cele mai dure măsuri din valul patru al pandemiei: ”Nevaccinații vor avea o sumedenie de restricții!”

Comitetul pentru Situații de Urgență va stabili astăzi ce se întâmplă cu restricțiile dure anunțate aseară de președintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Masca redevine obligatorie peste tot

Președintele a spus că, de luni, masca redevine obligatorie nu doar în spațiile închise ci și în aer liber. Totodată, circulația pe timp de noapte va fi restricționată pentru românii care nu s-au vaccinat. Ei vor putea circula doar dacă au legitimație de serviciu sau adeverință de la angajator.

În același timp copiii vor intra într-o vacanță de două săptămâni iar certificatul verde va fi obligatoriu pentru cele mai multe dintre activități. "Până când vă convingeți să vă vaccinați, din păcate, este nevoie de restricții prin care putem să avem grijă de cei mai vulnerabili. Este evident că școlile sunt puternic afectate și prin elevii care sunt infectați, dar și prin personal, profesori, învățători, care se îmbolnăvesc. În mod normal, începând de luni, ar fi vacanță pentru cei mici. S-a decis astăzi ca această vacanță să fie valabilă nu numai pentru ciclul primar, ci și pentru gimnaziu și liceu, pentru două săptămâni. Când vorbim despre protecția individuală, nu întâmplător am venit cu mască.

Începând de luni, masca redevine obligatorie peste tot - și în interior și în exterior, și la târguri, dar și la cinema", a spus Klaus Iohannis, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai Vlade , taci ca spui bazaconii.
3
2
nu l-am auzit odata sa tipe ca nu s egasesc medicamente pentru tratarea covidului ca in alte tari care ni se dau exemple!
1
0
Vaccinul are un efect negativ prin faptul ca permite persoanelor care sunt vaccinate sintetic sa devina incubatoare, astfel incat virusul sa se poata deplasa in mai multe moduri in interiorul lor, fara ca acestea sa se imbolnaveasca. Ei sunt super-raspandirea efectiva, nu nevaccinatii care o vor prinde si vor muri sau se vor recupera. Robert Malone, inventator al tehnologiei mRNA.
4
8
si eu atuncea ce ma fac!!!
3
0
MUSTA ARE MUSTANG NU AMG
1
0
Medicii tac de 30 de ani se plimba in Lexus si AMG si cam atat,vand medicamente pentru B I G PHARMA si se duc pe la conferintele lor de swingers sa isi primeasca premii.
12
2
Bravoo domnule Doctor! Asa ...asa....la 200 si ceva de milioane pe luna salariu si eu as cere o pauza de 3 luni pentru a opri pandemia!
22
1
nea Musta pleaca acasa bre
9
2
In lockdown sa stea el si ma-sa.
21
4
cand nu se respecta regulile de baza, dezinfectat, spalat pe maini si purtat de masca?!
12
4
Acest musta zis fratele lui Arahat sa-si vada de neputinta lui, in loc sa spuna ca nu avem ce ne trebuie :medicamente si toate cele inclusiv medici competenti , el sustine tampenia pizdi masi sa stea toti in casa sa-si faca gasca si magaru de cap, Ajunge bai cu linsu in dos Ajunge !
20
3
S-a scremut muntele si a fatat un soarece.
10
3
Va veni si randul nostru sa votam !
9
3
Virusologii astia au ajuns ca politicienii ba sa nu porti masca ba sa porti cate doua
12
3
da,dar tot,terminati cu porcaria asta cu caccinati si nevacinati!e o timpenie!toate cunostintele mele vaccinate sau inbolnavit!adevarat,nu grav,ptr ca sint vaccinate,dar au avit!acum ca au avut covid cfm paranoia ,sau au fost raciti si au iesit pozitivi la test...numai Dzeu stie!
13
5
Inchis tot 14 zile, ca nu se intampla nimic, toot!!! Nu iese nimeni din case si gata, sa vedem ce se intampla
18
14
Din pacate tot ce a putut Werner sa gandeasca e sa purtam masca pe strada
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108