REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MEGA SCANDAL în județul Constanța: 'Lungule, să MOARĂ familia mea, TE OMOR!'

MEGA SCANDAL în județul Constanța: 'Lungule, să MOARĂ familia mea, TE OMOR!'

Replica API 30 ianuarie 2020 | 12:57 526

Ca-n VESTUL SĂLBATIC!

Ca-n VESTUL SĂLBATIC!

Vasile Vasile a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de omor, la 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu, la 3 luni pentru distrugere și la 6 luni pentru loviri sau alte violențe, pedeapsa finală fiind de 5 ani şi 5 luni de închisoare. De asemenea, cu aceeași pedeapsă s-a ales și Vasile Ion, la fel și Vasile Ionuț. Cei trei sunt cunoscuți în Cuza Vodă ca persoane periculoase.

foto: b1.ro

Decizia magistraților din cadrul Tribunalului Constanța nu a fost definitivă, fiind înregistrat apelul, care se va judeca pe 7.05.2020. Cei trei fac parte dintr-o familie ai cărei membri au reputația de a fi agresivi în comunitatea localității Cuza Vodă, provocând în repetate rânduri scandaluri, în cursul cărora au agresat mai multe persoane. Cei trei sunt frați, iar în seara scandalului, cei trei inculpați se aflau la locuința unuia dintre ei, unde consumau băuturi alcoolice, sărbătorind un eveniment în familie, astfel că, după ora 24.00, constatând că epuizaseră băuturile alcoolice, inculpații s-au hotărât să-și procure o cantitate de la barul din apropiere. În acest scop, la localul respectiv s-a deplasat inculpatul Vasile Ion, cunoscut în localitate sub porecla se Snagov, care era însoțit de două minore (nepoate), precum și de un nepot cunoscut sub porecla M.. În interiorul localului se aflau mai multe persoane, printre care și numitul L.D.M., cu care, inculpatul aflat sub influența băuturilor alcoolice, a intrat rapid în conflict și, din probele administrate în cauză rezultă că acțiunea agresivă a fost inițiată de inculpat, deranjat de faptul că n-ar fi fost salutat, context în care, conflictul a degenerat, inculpatul lovindu-l cu pumnul în față. Victima a plecat de la fața locului întrucât avea o condamnare cu suspendare și nu dorea să intre în conflict, însă Vasile Ion și-a luat gașca și a mers acasă la persoana vătămată, înarmat cu bâte. Ajunși acolo, indivizii au început să facă scandal: ”Lungule, ieși afară, să moară familia mea, te omor!”. Conflictul a degenerat, ia tatăl celui agresat în bar a fost snopit în bătaie. Când agresorii au văzut că au greșit persoana, au plecat rapid. S-a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns Poliția, care a declanșat cercetările, identificându-i și depinstându-i pe făptași.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi ca dai peste maceta si patesti ca Bebino ciuruit. Stai cumintel dupa tastatura ca fatalaii si uitate la jmecheri.
1
3
moarte tiganilor borati
6
0
am nevoie de ajutor la fabrica de sapun...
5
1
Va producem romancele cu zecile de mii in Hamburg, daca sunteti lasi si slabi... Vino in Piata Chiliei sa-ti dau Bebino cu sabia ninja.
1
6
dar iau pensii speciale ca sa fie independenti ... si speciali!
0
0
sai protejam k sa faca copi
2
2
Iti spun din sursa sigura,situatia nu este ca nu vor sa se integreze,1 nu au fost lasati sa se integreze si asta culmea de lideri ca Madalin Voicu ,Nicolae Paun,N Sarau,V Ionescu,oamenii care au "scurs"sau daca nu ai cel putin informatia unde s au cheltuit 3 Miliarde de Marci Germane atribuite ca ajutor in anii 90 din RFG?si asta e doar "cireasa" tortul fiind mult mai mare si impartit si ciopartit pana azi.Adevaratele lor elite sunt tinute "in bezna" de conducatori sorosisti ai etniei Rom,de "actuali"si"vocali" ca Gelu Duminca si altii care contribuie asemenea pedecesorilor genogidul cultural!
3
2
Toate femeile noastre se f.. cu etnia noastra dar domne sunt hater ca se bat in strada. Dar femeia ta de ce se f.. cu ernia asta fata ta de ce s a dezvirginat cu etnia asta... de ce fata ta produce pe ELVETIA pentru etnia asta... de ce baiatu tau e fascinat de etnia asta......ROMANI SARACI TRADATORI
4
10
Din pacate,etnia asta efectiv refuza integrarea in societate si se da pe dupa asa zisele traditii,profitand si de idiotii care cand atragi atentia asupra evidentelor ,te acuza de discriminare. Mai mult ,foarte multi romani s-au tiganizat,au comportament tipic tiganesc,inclusiv gusturile pentru boraciunea numita muzica,manelele. Cel mai usor este sa decazi,mai dificil e sa incerci sa te ridici la un nivel acceptabil de civilitate. Romanii se tiganizeaza masiv ,statul este absent ,Romania decade.
20
3
MOARTE CIORILOR
17
1
prostia nu doare si te avantajeaza. Prima instanta nu poate sa dea sentinta definitiva, pentru ca exista cai de atac. Asa sunt legile, ce vina are judecatorul. Nu te mai trezi tastand.
3
4
golanasii astia mici de cartier de la tara merita pedepse maxime, sa se smardoiasca acolo intre ei
14
1
Cum dracului sa nu dai sentinta definitiva ? Judecatori de doi lei....
12
4
Nu sunt tigani, sunt romani de etnie romanes
14
2
Cea mai urata si josnica etnie care traieste si se inmulteste in Constanta.
36
1
Vaccinati subspeciile!
24
1
Nicio paguba, sa se casapeasca intre ei si ambulanta si politia sa ajunga acolo dupa 3 zile. Cu cat mai putine ciori, cu atat mai bine.
31
1
catacsar coumuna ando cuza voda...unde este politia din roumania ?...care vor si pensii speciale.
20
4
Sa le dau la mu ie cu natia lor de cacat ,
29
1
Spui tigani.
31
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108