REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Meleșcanu, precizări despre românul răpit în Libia

Meleșcanu, precizări despre românul răpit în Libia

Replica API 16 iulie 2018 | 00:00 433

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat sâmbătă că este prioritar să se verifice dacă într-adevăr cetăţeanul român a fost răpit în Libia şi apoi, care dintre grupări îl au "în garda lor", informează agenţia Agerpres.ro, citată de stiripesurse.ro.

"Pot să vă confirm că Ambasada României în Libia are în atenţie cazul cetăţeanului român. Din dispoziţia pe care am dat-o, a fost activată Celula de criză care, în regim de urgenţă, a demarat în primul rând efectuarea de verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt. Având în vedere specificul operaţiunilor şi situaţia din Libia, procedurile de verificare pot avea o anumită durată. În orice caz, folosesc acest prilej pentru a reitera din partea MAE recomandarea ca tratarea în spaţiul public a acestor elemente privind cazul respectiv să se facă cu toată precauţia, dată fiind situaţia de securitate de pe teritoriul Libiei", a spus Meleşcanu, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, referitor la cazul cetăţeanului român care, potrivit presei internaţionale, a fost răpit în Libia.

El a amintit că pentru Libia a fost instituit, încă din 2015, nivelul maxim de alertă: "Pericol major - Părăsiţi imediat zona sau ţara!".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ceausescu si colonelul Muammar Abu Minyar al-Gaddafi erau foarte buni prieteni, ambii omorati cu sange rece de huidumele capitaliste. Acum, tot huidumele capitaliste vor sa faca rost de bani moka si, hop la rapire, ca, are balta peste. Sa te vedem acum dle Iohannis cu mana pe inima, dai sau nu dai money pentru rascumpararea unui roman ? Despre Ghergut, rapit acum 3 ani nu mai spune nimeni nimic, lau aratat cum s-a convertit la islamism si cam atat. Pai ce sa faca omul ca sa scape cu viata ? Te faci frate cu islamul pana treci puntea,dar de 3 ani nu poate trece puntea, de ce oare dle Iohannis ?
1
0
daca te mananca intre buci trebuie sa te scarpini,demult libia nu mai este o tara sigura ,daca martalogul s-a dus stia la ce sa se astepte,exact ca trupetii incantati de dolarei care se duc sa omoare in afganistan,dar sa tina minte rusii nu au castigat acolo iar de la o expeditie punitiva englezeasca din sec 18 s-a intors medicul din cei 10000,afganii o sa-i haleasca si pe ameriluci
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108