REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Meniu special pentru pacientele din spitalele constănțene, de 8 martie

Meniu special pentru pacientele din spitalele constănțene, de 8 martie

Replica API 8 martie 2018 | 00:18 375

Reprezentanții firmei de catering, SC Arimex Comexim 2000 SRL, care se ocupă de distribuția hranei în Spitalul Județean Constanța, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța vor oferi un meniu special de Ziua Femeii pentru pacientele internate, dar vor fi pregătite și multe surprize!

Mic dejun: ceai Lipton cu lămâie, unt, miere, gem de cireșe, șuncă presată, șunculiță țărănească, parizer pui, crenwursti de pui, cașcaval, specialitate Del Delice, ca proaspăt de vacă, brânză proaspătă de vaci, brânză topită. Supliment: biscuiți populari, lapte dulce, iaurt natural, budincă de caramel și frișcă, budincă de vanilie și căpșuni. Prânz: ciorbă țăranească de văcuță, borș de perișoare, ciorbă țărănească de purcel, supă de legume cu smântână, supă țărănească de legume, mix grill la grătar (friptură porc, mititei, cârnați de casă liliput, ficat porc) cu piure de cartofi, vrăbioară de mânzat la tavă în sos vânătoresc cu piure de cartofi, tochitură Dobrogeană cu mămăliguță, friptură de văcuță în sos de roșii și cartofi la cuptor, friptură din piept de pui înăbușit în sos Napoli, mititei la grătar cu piure de cartofi și muștar, friptură de pui la tavă cu cartofi la cuptor, cartofi natur cu brânză de vaci. Desert prânz: portocale, banane, mere, compot de ananas cuburi, măr copt umplut cu miere și stafide, prăjitură de casă cu vanilie și caise, iaurt cu bucăți de ciocolată. Cina: spaghete milaneze gratinate cu parmezan, pulpe întregi de pui la cuptor și pilaf cu broccoli, ardei, morcov și ciuperci, paste carbonara cu șuncă, ciuperci și smântână, piept de pui cu conopidă și pilaf, piept de pui rasol cu brânză cremoasă și smântână, ceai Lipton cu lămâie. Desert cină: prăjitură de casă cu caise.

În plus, toate reprezentantele sexului frumos, din partea voluntarilor ,,Asociației Suflete deschise”, înduioșate și cu mult drag, vor primi frezii, cutii de bomboane cu ciocolată și capșuni, sucuri de portocale, dar și felicitări cu iconițe, rugăciuni precum și multe zâmbete, îmbrățișări, încurajări și o mulțime de mesaje de însănătoșire și bunăstare.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
grosul il baga la intestin Catalin i se aduce tavita in cabinetul lui nu are nici o jena saracu. a ajuns la supa de zarzavat a bolnavilor ii jaaaalnic.
1
0
Cat se fura la hrana? Cati bani primesc in halate asistentele de la SPital.Judetean?
2
0
Bn ca n au in meniu mamaliga cu branza. Cand am fosr eu internat m a prevenit asistenta sa nu mananc ca cei care mananca au dureri de burta instantaneu. Sa fii si la pat...te caci pe tine la greu!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108