REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Meniu special pentru pacienții internați la Spitalul Județean și Spitalul de Boli Infecțioase. Copiii vor primi daruri de la Moș Crăciun

Meniu special pentru pacienții internați la Spitalul Județean și Spitalul de Boli Infecțioase. Copiii vor primi daruri de la Moș Crăciun

Replica API 25 decembrie 2014 | 01:37 221

Sărbători pe patul de spital

Sărbători pe patul de spital

Pentru că sărbătoarea de Crăciun înseamnă momente frumoase, dar și mâncăruri pe alese, la Spitalul Clinic Județean de Urgență și Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța pacienții internați în această perioadă vor avea parte de un meniu special. Chiar dacă nu sunt acasă alături de cei dragi și în jurul mesei pline cu bunătăți, toți bolnavii vor degusta meniul de sărbătoare pregătit de firma de catering Arimex Comexim 2000.

Spiridușii au preparat meniuri speciale pentru cei internați de Crăciun. Șpiridușii, cu complicitatea Moșului, au pregătit pentru toți copiii internați o mulțime de cadouri.

La mic dejun, pe lângă alimentele obișnuite, pacienții vor servi tobă, caltaboș, lebăr, caș de vacă, urdă, branză de vaci.

"Pentru prânz avem pregătite ciorbă țărănească de purcel, supă țărănească de văcuță, supă de curcan cu găluște, ciorbă de curcan a la grec, supă cu găluște, sarmăluțe în foi de varză cu mămăliguță și ardei iute, friptură de văcuță la tavă cu piure de cartofi, frigărui din piept de pui și pilaf cu ciuperci, murături de iarnă asortate, cozonac cu nucă, rahat și stafide, mere coapte cu stafide, iar la cină pacienții vor servi cârnați de casă cu piure de cartofi, friptură de porc la tavă și cartofi copți cu unt, friptură de pui la cuptor și pilaf cu legume, mămăliguță cu brânză și smântână, cartofi gratinați cu brânză de vaci, salată stroganoff", a declarat Petre Prea, deținătorul firmei de catering.

Preoții Gigi Cristea și Ștefan Mircea vor sfinți bucatele sș vor oficia înălțătoarea slujba religioasă. Moș Crăciun va ajunge la toți copiii internați în Spitalul Județean și în Spitalul de Boli Infecțioase, împărțind mângâieri, încurajări și aducând speranțe, zâmbete și bucurii celor neputincioși. Copiii vor primi dulciuri, fructe, păpuși, dar și creioane și cărți despre magia Crăciunului.

"Și pentru că le pasă, spiridușii Arimex au complotat cu studenții de la Asociația Studenților Creștini Ortodocși din România și în seara de Ajun au adus bucurie în sufletele tututor pacienților internați și i-au înduioșat cântându-le împreună colinde. Mulțumim din nou Arhiepiscopiei Tomisului, echipei Dobrogea și echipei Selgros Cash & Carry pentru grijă și sprijinul acordat. Tuturor pacienților internati le dorim însănătoșire grabnică, și ne rugăm ca bunul Dumnezeu și Maica Domnului, să le tămăduiască sufletele și trupurile, să-i binecuvânteze, să le dea putere să spere, să ierte, să iubească și să întâmpine toate greutățile zilelor ce vor urma. Iar bucuria, dragostea şi speranţa să ne însoţească în aceste momente de sfântă sărbătoare şi să ne aducă Domnul un An Nou, cu pace, belşug şi spor în toate cele bune!", a declarat Virgil Drăghici, administratorul societății.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108