REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

MESAJ DUR DE LA CONSTANŢA PENTRU PONTA! "Nu Ponta trebuie să ne îngrijoreze, ci ruperea PSD"

MESAJ DUR DE LA CONSTANŢA PENTRU PONTA! "Nu Ponta trebuie să ne îngrijoreze, ci ruperea PSD"

Replica API 27 iunie 2015 | 21:36 160

Social-democraţii din teritoriu sunt tranşanţi: Nu Ponta este grija lor, ci soarta partidului! „Nu Ponta trebuie să ne îngrijoreze, ci ruperea PSD – asta ar trebui să fie principala noastră îngrijorare”, a spus Decebal Făgădău, preşedintele organizaţiei municipale a PSD Constanţa. „Ponta trebuie să gestioneze foarte bine problemele partidului şi abia apoi cele personale. Cred că mesajele liderilor vor scurta perioada de recuperare din Turcia şi se va întoarce săptămâna viitoare”, a mai spus Făgădău.

„Cred că atât prin mesajele pe care le-a transmis, cât şi mesajele care i-au fost transmise de către liderii naţionali ai PSD vor scurta perioada de recuperare a domniei sale din Turcia şi cred că undeva săptămâna viitoare se va întoarce în ţară, iar în interiorul partidului se va lua o decizie. Sunt convins că Victor Ponta, aşa cum eu îl cunosc, ca fiind un lider responsabil şi serios, va ţine cont în primul rând într-o decizie a sa de impactul asupra partidului”, a continuat Făgădău

Întrebat dacă Ponta trebuie să mai rămână sau nu la conducerea PSD, Făgădău a refuzat să răspundă. În schimb, la întrebarea dacă există şi alte persoane care pot conduce PSD în locul lui Victor Ponta, Făgădău a spus că sunt mai mulţi, nominalizându-i pe Rovana Plumb, Valeriu Zgonea şi Liviu Dragnea.

C.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108