REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mesajul candidatului PMP la Primăria Năvodari, Daniel Turcu, înainte de alegeri!

Mesajul candidatului PMP la Primăria Năvodari, Daniel Turcu, înainte de alegeri!

Replica API 3 iunie 2016 | 00:46 287

Duminică, 5 iunie, mergem la vot! Candidaţii pentru funcţiie de primar, consilieri locali şi consilieri judeţeni transmit ultimele gânduri, îndemnuri în atenţia electoratului, pentru că nu mai este mult şi se spune “stop joc”!

Daniel Turcu, candidatul PMP la Primăria Năvodari, transmite alegătorilor următorul mesaj:

„Stimate năvodărean,

Campania electorală aproape s-a terminat şi cel mai probabil ai luat la cunoştinţă toate promisiunile electorale ale candidaţilor la Primăria Năvodari, de la parcuri exotice până la veşnicul irealizabil spital. Noi nu te vom minţi. Noi nu te-am intoxicat cu liste de promisiuni fantasmagorice şi nu ţi-am bătut la uşă în campania electorală să te întrebam ce ai nevoie, pentru că vom veni pe strada ta după alegeri, când vom fi parte din Consiliul Local, să vorbim concret despre ce se poate şi ce nu se poate face pentru acest oraş. Patru ani de zile n-a venit nici un partid pe strada ta să te întrebe "de sănătate", dar în campanie au descoperit toţi candidaţii că oraşul are lipsuri. Năvodari este un oraş mic, iar problemele se ştiu foarte bine. Noi am semnalat toate aceste probleme în ultimii patru ani. Am spus lucrurilor pe nume de fiecare dată, indiferent de presiunile făcute de cei ce conduc oraşul. Patru ani de zile noi am fost opoziţia. Noi suntem cei care am protestat în Decembrie 2014 pentru a urgenta finalizarea lucrărilor la drumul Năvodari-Mamaia. Noi suntem cei care am atras atenţia încă din 2013 asupra condiţiilor de transport in comun pe ruta Năvodari - Constanţa. Noi suntem cei care am atras atenţia asupra câinilor maltrataţi de angajaţii primăriei la BIO-Baza Năvodari. Noi suntem cei care am atras atenţia, încă de la începutul lucrărilor, asupra sensurilor giratorii prost poziţionate pe drumul Năvodari - Mamaia. Noi suntem cei care am atras atenţia în nenumărate rânduri asupra lipsei de transparenţă, şi am cerut publicarea tuturor hotărârilor, contractelor şi cheltuielilor făcute de administraţia locală. Noi suntem cei care am atras atenţia asupra străzilor încă neasfaltate din cartierele mărginaşe. Noi suntem cei care am protestat împotriva modalităţii de atribuire a locuinţelor ANL. Noi suntem cei care am atras atenţia asupra lipsei de bun-simţ a aleşilor locali. Noi suntem singurii care am făcut opoziţie în ultimii patru ani. Noi suntem singurii care nu vom face "BLAT" cu PSD nici după alegeri. În campania electorală, noi ţi-am prezentat doar felul în care vedem lucrurile, nu o listă de promisiuni electorale. Tu, năvodăreanule, ştii foarte bine ce ai de făcut. Nu-ţi vom spune noi cu cine să votezi, important este să te prezinţi la vot pe 5 Iunie.

Cu respect, Daniel TURCU”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108