REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Micuţa Daria, din Constanţa, are nevoie de AJUTOR: în două luni a ajuns prizoniera unui pat de spital!

Micuţa Daria, din Constanţa, are nevoie de AJUTOR: în două luni a ajuns prizoniera unui pat de spital!

Replica API 11 februarie 2016 | 11:14 336

SFÂŞIETOR!

SFÂŞIETOR!

Micuţa Daria, din Constanţa, are nevoie de noi pentru a o ajuta să treacă peste o perioadă dificilă, pentru a apuca să crească, pentru a putea să aibă parte de viitor. Mai pe scurt, Daria are nevoie de o şansă la viaţă! Din păcate, un copil aparent sănătos a ajuns în doar câteva luni să stea pe un pat de spital, scăldat în lacrimile de disperare ale mamei! Micuţa a fost diagnosticată cu o boală gravă, ea având urgent nevoie de o operaţie, dar care este foarte costisitoare, fiind vorba despre 10.000 de euro.

Daria Dima, în vârstă de 3 anişori, a fost, până acum câteva luni, un copil ca toţi ceilalţi. Frecventa cursurile grădiniţei nr. 52 din cadrul Şcolii Generale nr. 23, din municipiul Constanţa, se juca şi era tare vioaie. Numai că, acum două luni de zile, totul parcă s-a năruit. În urma unui control medical, micuţei i-a fost depistată o tumoare pe creier, motiv pentru care a necesitat internare de urgenţă. În momentul de faţă, ea se află la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din capitală iar costurile depăşesc puterea financiară a mamei, Georgiana Dima, care este divorţată, mai are încă un copil de crescut şi nu beneficiază de nici un ajutor. Ce este şi mai crunt se leagă de faptul că tumoarea creşte ca dimensiune într-un mod alert, fiind vorba de 6 mm într-o singură lună. Copilul deja a început să aibă episoade de leşin, unul dintre ele petrecându-se pe 10 februarie anul curent, în timpul unui examen tomograf. Singura şansă a Dariei este o intervenţie chirurgicală la Brain Institute din Bucureşti, însă aceasta costă 10.000 de euro. Medicii deja au consultat-o şi au menţionat că operaţia este necesară. Prin urmare, dacă puteţi şi vreţi să-i acordaţi Dariei un ajutor, cât de mic, o puteţi face în contul RO 11 BRMA 0999 1000 72838751, Banca Românească, Dima Georgiana. Menţionăm ca mama Dariei nu dispune de un telefon mobil performant pentru a putea trimite fotografii sau alte detalii. În plus, aceasta nu se poate descurca nici cu cheltuielile zilnice, aici fiind vorba despre masă şi cele necesare. Contul a fost deschis la Sucursala Berceni din Bucureşti, cu ajutorul mămicilor colegilor fetiţei. Daria merită o şansă la viaţă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108