REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mihai Lupu: Ne aflăm în fața unui PSD disperat!

Mihai Lupu: Ne aflăm în fața unui PSD disperat!

Replica API 14 august 2020 | 00:00 2086

Cu ocazia lansării candidaturii la Primăria Cumpăna a lui George Tufă, Mihai Lupu, candidatul PNL la CJ, a comentat schimbările recente din interiorul PSD.

Mihai Lupu

„Ne aflăm în fața unui PSD disperat. Vedeți ce se întâmplă. Nu știu nici cine e candidatul la CJ. Nu știu ce să facă“, spune Lupu. „PSD e ca un parazit pentru acest județ“, a mai comentat Lupu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD disperat? Adica e vorba doar de confruntari intre detinatori de ciolane? Nu tetelule,disperati sunt romanii,ca efectiv nu mai stiu pe cine sa voteze si daca mai are rost sa voteze pe cineva,tinand cond ca acolo in sferele politicienilor cam nimeni nu este ancorat in realitatea tarii si nu vede ca se fuge din Romania ca din Siria si asta pe timp de pace. Vii cu ceva mai bun,sau doar cu injuraturi impotriva altor partide? Pai nu,acuma injuram si dupa aia ne gandim mult,pana ni se termina mandatul de idioti si iar mergem in campanie. Sa va voteze dracu.
0
0
cum sa votezi cu unul care se infrupta din banul public de 30 de ani
3
0
Generalul de Militie Lupu a primit ordin sa candideze impotriva Generalului CI-st Stroe? Numai generali si amirali candideaza la Constanta... e deja inflatie...
6
1
Constanta, judet de securisti si turnatori!
2
1
Si acum, sa vedem, cati prieteni mai are domnul Horia!? Cel putin unu, deja, aduce laude si ridica in slavi pe noul conducator iubit! Nu a vrut sa ne scape Corona de el, da poate se satura pamantul!!!!
2
0
DE CE STROE NU LASA COMENTARII LA ARTICOLELE DESPRE RAJA SI EL SI PSD... E LIPSA DE BARBATIE!@@
16
0
OTC v-a facut oameni pe tine si afinul .Cum?Cu vidanjele de carburant zicand ca este produs recuperat!
5
0
Sunt constantean din neam, sunt apolitic total, am suferit in toate regimurile din ultimii patruzeci de ani , am 50 de ani si promit ca curat orasul de toate gunoaiele politice pe urmatorii 10 ani, ma vreti primar ?!
5
0
Mai blat de atat nu se poate. PSD-PNL-USR-PMP-VERZII-GALBENII-MOVII si toti nenorocitii astia cu partidele lor au adus Romania si Constanta in halul in care este. HUUUOOOO NENOROCITILOR DE POLITRUCI CE SUNTETI
10
0
Huooooo Lupu hotuleee ai nenorocit Oil Terminal, Moldovean hot
15
1
Sa vii cu Lupu candidat la CJC e ca si cum ai spune ca PSD e vesnic la butoane. Penibila mascarada, toata lumea stie ca acest personaj a fost presul lui Mazare, Hasoti,Dragomir. Huooooo!!!!
14
1
Bravo domnule Lupu!! Va sustinem, si poate scapam si de doamna coafata, care promite si nu face nimic, doar pt tigani, ca sunt multi in Cumpana!! Masa votanta!
3
15
Cum sunt pesedistii asa sunt si sustinatorii Vulgari amenintatori inraiti invidiosi veninosi ofticosi Vor crapa de ciuda inaintea alegerilor .Saracii
3
9
Sa iti iau familia in pula tie si jigodiilor care conduc la dezastru pulimea in ro
12
0
Patetic, penibil, dezamagitor! Aceste cuvinte se potrivesc PNL ului si in special, membrilor si simpatizantilor acestuia.
12
1
Pe oricine luai de pe strada era mai bun decat Lupu asta. Chiar nu s-a gadit un candidat mai de soi la PNL?!
17
2
Blat PNL PSD . Muie lupu Stroe Moga Dumitrache .
11
0
Se grabea sa raspunda. El e beneficiarul blatului. Pentru el s-a bagat Stroe. Anul asta nu votez. Prima oara in viata
11
2
DECI PSD VREA IAR PORC LA CJC PE TRASEUL CJC - POARTA ALBA? ATUNCI ASA SA FIE PASTRATI O COCINA LIBERA LA FERMA DE LA POARTA ALBA !!
13
3
mweeepnl!!!!!!!!!!!!!!!
12
3
Penelistii sunt pesedisti mascati. Mazare a reusit sa transforme Constanta in mosia lui datorita lui Lupu si alti cativa ca el care mimeaza opozitia.
18
1
Comentezi?Asteapta putin
0
7
Bai pisatule, ai uitat cand iti curgeau balele prin sediul PNL? Ai uitat cum lingeai orice cur prindeai? Ai uitat ca ai venit in Cta cu Espero de 200 de euro? Mars in mortii ma-ti de gunoi uman ce esti. Cum ai ajuns la Oilterminal cum ti-ai facut viloiul ala din portul tomis. Mars dracu de nenorocit, daca te vad pe strada iti fut o flegma
22
1
Pai daca nu te-as cunoaste ce combinator mai esti si cate ai facut de cand esti in politica, la infractiuni ma refer. Apropo cum mai e pe la Iasi? E bine? Nea Lupule lasa-ne tata...ca nu mai punem botul
23
1
Pai, mai, Lupule, Pe Se De, face campanie pt tine!! Da sunt curios, toti limbistii de la PSD care cum apare cate un dos noi cum isi infig limba, cat credeti ca o sa va mai mearga vrajeala?
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108