REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Mihai Trăistariu, atac dur la adresa lui Roxen, solista care ne reprezintă la Eurovision: „Abia are o piesă la radio“

Mihai Trăistariu, atac dur la adresa lui Roxen, solista care ne reprezintă la Eurovision: „Abia are o piesă la radio“

Replica API 15 februarie 2020 | 00:00 1451

Mihai Trăistariu

”În copilărie am participat la diverse concursuri şi festivaluri, însă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel şi visam să cânt pe scene mari şi să mă adresez publicului. Acum sunt emoţionată şi provocată în acelaşi timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort. Dar asta îmi place, mereu m-am simţit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viaţa mea. Mă bucur şi sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia şi atenţia îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine”, a declarat Roxen, pentru TVR.

Larisa Roxana Giurgiu

Roxen s-a născut la Cluj şi cântă de la vârsta de 7 ani. Are deja două piese în topurile muzicale ale momentului: «You don›t love me» feat Sickotoy şi «Ce-ţi cântă dragostea». Ea a fost aleasă de comisia de specialişti compusă din Crina Mardare, Luminiţa Anghel, Lucian Ştefan - managing partner Global Records, Liana Stanciu - producător muzical radio tv şi şeful Delegaţiei României la Eurovision, Dan Manoliu - producător tv, director artistic, Gabriel Scîrlet - regizor muzical, Liviu Elekes - compozitor şi regizor muzical, Andrei Tudor - compozitor şi Bogdan Păun - regizor muzical.

Decizia ca Roxen să reprezinte România anul acesta la Eurovision i-a scos din sărite pe doi soliști care voiau să se înscrie la preselecție, etapă care a fost scoasă, de anul acesta, din regulamentul Eurovision. Mihai Trăistariu (40 ani), care în 2006 a obținut locul 4 la Eurovision, cu piesa ”Tornero”, a lansat un adevărat atac la adresa artistei: ”E mare risc să trimiți un copil nepregătit, necopt, care nu are concerte la activ, nu are experiență. Că a avut trei concerte, că a avut un hit la radio. Nu are experiență. TVR e total inconștient. Treaba lor. Cele mai bune rezultate la Eurovision, România le-a avut cu vocile mari: Luminița Anghel, Mihai Trăistariu, Monica Anghel, Marcel Pavel, Nicola”, a spus el, care a investit degeaba mii de euro în piesa de anul acesta, scrie click.ro.

Dar și transsexualul Naomi, fost finalist la ediția națională Eurovision, a fost tranșant: “Am cheltuit peste 2.500 de euro pe două piese, am fost anunțați prea târziu de TVR că regulamentul nu ne mai permite să ne înscriem și că solistul va fi ales din start. Am 43 de ani și mai am multe de spus, în muzică, nu mor când vor oamenii. Trebuie să existe și pentru mine un loc, în lumea asta”, a spus artistul, care locuiește de cinci ani în Elveția.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a terminat liceul,a luat bacul,nu are decat 20 de ani..???? de unde pana unde la Eurovision o fatuca fara Studii muzicale,la cate instumente canta,a fost sefa promotie la Conservator,pe tenorul Busuioc lati balacarit in fel si chip si apare o fatuca no NAME si o promovati,cine PLATESTE,cine e in spatele EI ????oare cine castiga de pe urma ei???fata carui smecher cu BANI e????
2
0
Ce studii,are aceasta Roxen..??? Ce o recomanda...!!!! Nu o mai Laudati ,concret ce studii muzicale are..????
5
1
Mishu Traista este cam homo si cam prost!
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108