REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Mihai Tudose intervine în FORȚĂ în cazul turiștilor români blocați. Consulul de la Lisabona, revocat din funcție

Mihai Tudose intervine în FORȚĂ în cazul turiștilor români blocați. Consulul de la Lisabona, revocat din funcție

Replica API 29 august 2017 | 22:50 396

Mihai Tudose intervine în cazul turiștilor români blocați la Lisabona și îl revocă din funcție pe consulul de la Lisabona, Alina Dociu. Premierul a stat de vorbă cu turiștii și le-a promis acestora că îi va ajuta să se întoarcă în țară, a spus Mihaela Drăguşanu la Antena3. De asemenea, premierul şi-a cerut scuze că reprezentanţii diplomatici ai României în Portugalia nu au rezolvat problema.

„În cazul în care problema nu se va rezolva, premierul ne-a dat asigurări că va trimite o aeronavă românească să ne aducă în țară”, a spus Mihaela Drăguşanu.

Mai mulţi turişti români, între care şi copii mici, care urmau să se întoarcă din Lisabona în Bucureşti, au stat într-un hotel din capitala Portugaliei, după ce zborul către România a fost anulat, fără ca ei să primească vreo explicaţie, potrivit unora dintre călători.

Ambasada României în Republica Portugheză are în atenţie situaţia cetăţenilor români blocaţi în Lisabona, după ce zborul lor a fost anulat, reprezentanţii misiunii diplomatice aflându-se în permanentă legătură cu turiştii, potrivit unui răspuns al Ministerului Afecerilor Externe, scrie stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la o extrema sunt functionarii indolenti. la cealalta sunt o specie din ce in ce mai numeroasa de "cetateanul indignat aiurea". la mijloc sunt oamenii normali, din ambele tabere. ei vor continua sa traga ponoasele. iar Indignati vor capata un mare nas si niste mari arfe cu amenintari. asta e singurul mare rahat cu care se lauda Klingo-Braileanul.
0
0
Nu trebuie sa-i spuneti betivanului cum ne trateaza jigodiile lor de la consulatele, ambasadele psd, ca ei le pun sa faca mizeria pe care ne-o fac javrele lor.
0
2
Sa te duci tu ghertoiule daca iti permiti in strainatate sa vezi cum te trateaza autoritatile consulare . Cu curul. Nici nu tr baga in seama daca ai vreo problema.
1
1
cacaturi psd-iste, de parca consulul trebuia sa le asigure ghertoilor romani aeronava.
3
4
Bravo d- le Tudose in sfirsit un prim ministru care ia atitudine ! Sa mai simta omul ca apartine Romaniei si ca cineva ne mai baga in seama ! Omul asta am impresia ca ar vrea sa faca ceva ptr tara , sa speram ca va rezista !
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108