REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mihai Tudose, ‘mazilit’ de colegii din PSD! Premierul DEMISIONEAZĂ

Mihai Tudose, ‘mazilit’ de colegii din PSD! Premierul DEMISIONEAZĂ

Replica API 16 ianuarie 2018 | 00:00 269

Mihai Tudose

Nervi întinși la maxim în ședința Comitetului Executiv al PSD. Pe lângă demisia cerută lui Mihai Tudose, discuțiile au degenerate, existând reproşuri dure atât în direcţia lui Liviu Dragnea, cât și a lui Mihai Tudose. Până una-alta, s-a decis să se voteze pentru retragerea sprijinului politic acordat lui Mihai Tudose! După cele 4 ore de discuţii aprinse la partid, verdictul a fost necruţător pentru Tudose, au fost 60 de voturi pentru ridicarea sprijinului politic, 4 împotrivă şi 4 abţineri.

În situaţia dată, premierului Mihai Tudose nu i-a mai rămas decât varianta demisiei, pentru a nu se ajunge, din nou, la moţiunea de cenzură! Vicepremierul Paul Stănescu, actual ministru al Dezvoltării, ar putea fi propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru, după demisia lui Mihai Tudose.

După şedinţă, Mihai Tudose a ieşit din sediul PSD declarând că a demisionat pentru că respectă decizia partidului, dar a precizat că nu asigură interimatul la Palatul Victoria, aşa că, din start, vicepremierul Paul Stănescu preia atribuţiile de şef al Guvernului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dle fost premier, am crezut in dvs, discursurile erau convingatoare, dezamagirea este mai mare decat in cazul Grindeanu.
0
0
Tudose s-a dovedit un fraier. Se credea de neclintit, isi arata muschii in fata presei, ii lua de sus pe ministri cand presa era de fata la inceputul sedintelor de guvern si acum a plecat acasa ca ultimul prost din sat...Asta-i viata...
4
1
Terente asta de la Braila ,o gluma,un mare fasss!Si cum mai dadea el ordine si cu toti de pamant,aferim bre ziceau unii!In realitate o carpa la fel ca Grindeanu si toti cei din ciuma rosie.Mergeti pe burta ca-i apa mica!Sa le multumim ciumei rosii pt cresterea euro de la 4,62 la 4.66 ,a pretului benzinei si motorinei al alimentelor etc Multumim iubitului conducator care este oltean de meserie!
9
1
Dragnea a copiat modelul psihologic din filmul secretul lui nemesis...mai mult a reusit sa o corupa in realitate pe liceeana carmen dan care apare 30 de secunde in pelicula respectiva.
6
1
80% din popor este precum Dragnea si Tariceanu si atunci asta este rezultatul.
11
1
Si noi vrem sa l mazilim pe cel care a dat inregistrarile publice...Asta este in toata lumea...se poarta mazilirea.
7
0
Acest individ dragne isi bate joc de Romania!
17
1
Tudosica vezi ce ai patit daca te-ai luat de PROTEJATA LUI DRAGNEA? la-i suparat si s-a risipit sprijinul POLITIC............
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108