REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Mihai Tudose: România a devenit focar de infecție! Țările UE ne închid ușa, dar Guvernul vrea alegeri

Mihai Tudose: România a devenit focar de infecție! Țările UE ne închid ușa, dar Guvernul vrea alegeri

Replica API 8 iulie 2020 | 00:00 1183

Europarlamentarul Mihai Tudose consideră că România a ratat cu serenitate marea relaxare, nu s-a repornit economia, în schimb țara noastră a devenit focar de coronavirus, asta pentru că PNL își face socoteli pentru alegerile locale.

”Corabia-n derivă, cârmaciul dispărut

Iar marinarii în derută și niște pirați dând târcoale. Cam așa arată a 4-a cea mai afectată țară din Europa de contaminările zilnice cu coronavirus din ultima perioadă.

În loc să pregătească legislația și măsurile anti-pandemie, Guvernul se pregătea, în februarie-martie, de alegeri anticipate. Acum, în loc să gestioneze o redeschidere ordonată a societății și economiei, lasă loc sau chiar ,,implementează” un haos periculos. Și își face iar socoteli electorale. Pe seama iluziei sutelor de miliarde de euro pe care Bruxelles-ul ni-i îndeasă-n buzunare. Vise, taică Ludovic, vise frumoase... Din păcate, doar vise.

Țările UE ne închid ușa, una după alta. România a devenit focar de infecție, după ce trecuse cu bine de primul impact al molimei.

Alegeri în septembrie? Poate-n capul vreunui Mickey Mouse reactivat de Anul chinezesc al Șobolanului de Metal.

Am ratat cu serenitate și relaxarea. Coșmarul continuă...”, scrie Mihai Tudose, potrivit ştiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fmm de tractorist,ai uitat ma betivule cum s-a pisat dragnea pe tine si cum ne-ai facut de ras in lumea larga cand ai fugit din fata premierului Japoniei pe care l-ai trimis la muzeul satului?fmm dr alcoolist imbecil.ne ai umilit pe noi toti cu decizile pe care le ai luat si acum t3-a lovit grija de romania fmm de terminat. Te-a bagat ponta in parlamentul european dadeai cu muie la psd si acum ai trecut inapoi fmm de gandac de colorado..fmm de marioneta ca defapt asta esti o marineta betiva trasa de sfori si care executa ordinele. Alcooloatu reacu
0
0
Hai noroc,nea Mihai!Cand erai prim-ministru,principala ta grija era cati bani urma sa incaseze Simona Halep,ca indemnizatie de crestere a copilului! Acum,cand nu e la guvernare,il doare de popor!
5
0
Si cu referndumul psd ului de pe 23 august cum ramine brailene?
5
0
Tara e un morman de mizerie ,oricum strainii ne inchideau usile....
4
2
Dupa ce cu o luna in urma sefi PSD,ALDE si ProRomania au declarat ca nu vor sustine guvernul pentru prelungirea stari de alerta caci Coronavirusul era o vrajeala si asa au facut,guvernul asumandusi raspunderea pt.starea de alerta acum vii tu si declari ca Romania este un focar de COVID,cu ce tupeu vorbesti tu ma nesimtitule,acum COVIDul nu mai este o vrajeala?.
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108