REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Mihai Tudose: 'Și eu, de ieri, sunt client al unei bănci românești'

Mihai Tudose: 'Și eu, de ieri, sunt client al unei bănci românești'

A.F. 17 decembrie 2022 | 00:00 602

Fostul premier PSD Mihai Tudose, actual europarlamentar, a comentat ironic, la Antena 3, cele mai recente afirmații ale cancelariului austriac despre aderarea României la Schengen. Social-democratul a adăugat că el și-a mutat banii din băncile austriece și că acest tip de acțiune nu reprezintă o „depresie colectivă” așa cum a afirmat ieri Klaus Iohannis.

Mihai Tudose

„Mi-am șters ultima lacrimă”, a declarat Tudose, ironic, după ce Karl Nehammer a spus că Austria nu este împotriva României, ci doar vrea să o „sprijine” ca să poată adera la Schengen și că „problema” este numărul migranților ilegali care circulă prin Europa și ajung în Austria. „Eu nu-l cred”, a continuat fostul premier.

„Hai să ne înțelegem, nu avem nicio problemă, nici cea mai mică problemă, lucru confirmat de celelalte state europene, de Frontex, plus că nu mai avem MCV. Dar Nehammer vrea să ne ajute...”, a mai afirmat Tudose.

Social-democratul a precizat că 'și eu, de ieri, sunt client al unei bănci românești', el spunând că și-a mutat banii de la banca austriacă în care îi ținea. Chestionat dacă asta înseamnă că a intrat și el într-o „depresie colectivă”, așa cum a spus șeful statului, Tudose a răspuns: „Nu e o depresie colectivă. Eu am plecat de la premisa că acești oameni (austriecii) sunt un pic incomodați de noi și să nu-i mai stresez și eu cu prezența mea în viața lor”.

„Să fie foarte clar! Câtă vreme toți cei implicați au recunoscut că am îndeplinit toate criteriile și avem acest drept de a intra în spațiul Schengen, nu negociez, nu am ce negocia. Ce să negociez?”, a adăugat Mihai Tudose, scrie stiripesurse.ro.

Președintele Iohannis a declarat miercuri că boicotarea produselor austriece nu rezolvă problema Schengen și că soluția este diplomația.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia uite mai si Terente a facut cont la banca.Lasa mai terente ca si tu esti un Hot.
0
0
Sa-ti aduci hoardele de manglitori acasa ,ma nenorocitule .Asta sa negociezi ,Chiar nu sti cum suntem tratati noi romanii din cauza acestor reprezentanti ai vostri care cutreiera europa ?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212