REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ministerul Sănătății somat de Avocatul Poporului din cauza creșterii îngrijorătoare a numărului persoanelor afectate de gripă

Ministerul Sănătății somat de Avocatul Poporului din cauza creșterii îngrijorătoare a numărului persoanelor afectate de gripă

Replica API 2 februarie 2019 | 22:38 249

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, sâmbătă, 2 februarie 2019, cu privire la creșterea îngrijorătoare a numărului de pacienți afectați de gripă și solicită informații din partea Ministerului Sănătății și a Institutului de Sănătate Publică cu privire la măsurile dispuse în prezent, precum și strategia de prevenire a apariţiei unor situații asemănătoare, pentru viitor. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a articolului 22 și articolului 34 din Constituția României privind dreptul la viață și la integritate fizică și psihică și dreptul la ocrotirea sănătății.

În România s-a declarat epidemie de gripă, după ce specialiștii Institutului de Sănătate Publică au constatat că ultimele două săptămâni au avut caracter epidemic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu poti obliga oamenii sa se spele si sa se vaccineze. Nu ai cum sa silesti prostul si imputitul traditional sa devina cat de cat mai altfel.
1
3
Protejeaza nemernici care vand si impovareaza cu datorii pt 100000000 de generatii aceasta tara???
8
2
Doamna draga, aveti aproape toate simptomele de gripa iar pana luni mai sunt extrem de multe ore plus ca puteti transmite familiei. Zilele trecute am fost in aceeasi situatie cu copilul si am mers direct in urgenta unde mi-a venit sa ma dau cu capul de pereti! Dar asta e....cand a venit randul copilului i s-a recoltat sange si in max. 30 de minute am stiut exact ce microb are si mai ales ca nu are gripa. Si am plecat acasa cu copilul si consultat si linistita si cu reteta de tratament in buzunar! Iar a doua zi deja era mai bine! Deci va indemn sa chemati cu curaj chiar acum, ambulanta!
5
2
aceleasi probleme, vesnice de altminteri- comentarii ce ating cioumatii- nepermise- nepermis sa intreb aceasta nulitate care ar fii, din punctul lui de vedere, meritele obtinerii, pardon darii de catre pusacariasul draknea, a acelei pensii speciale si cum isi permite sa se puna pe picior de egalitate cu omologii lui din alte state si cum si-a permis ca odrasla lui sa-si continuie studiile , incepand cu cele liceale, in afara?
4
2
Ma P.S.D.istule fara carnet ai primit ordin sa rezolvi tu problema asta nu iti dai seama cat de ridicol iesti. De ce nu ai facut si nu faci nimic cand P.S.D a ignorat justitia sau a dat legi antipopulare prin ce ai facut si faci iesti av.puteri nu al poporului Nesimtitile.
5
3
Nu stiu daca am o simpla raceala obisnuita, sau gripa. De azi dimineata au inceput brusc simptomele de genul: febra 40 de grade-cea mai mica temperatura am acum 39,5 grade, frisoane, oboseala, durere musculara, durere de cap, durere abdominala, imi lacrimeaza ochii si ma ustura, tusesc in continuu-este o tuse productiva, am stari de greata si sunt si ragusita. Nu-mi curge nasul si nu stranut. Astept sa vina ziua de luni sa merg la medicul de familie ca sa ma consulte. La urgenta spitalului, este full. Nu vreau sa stau ore in sir la coada ca sa imi vina randul la consultatie.
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108