REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ministrul Alexe: România are şansa ca la parlamentare să scape pentru totdeauna de acest partid toxic, PSD

Ministrul Alexe: România are şansa ca la parlamentare să scape pentru totdeauna de acest partid toxic, PSD

Replica API 29 august 2020 | 00:00 1371

Ministrul Mediului, deputatul PNL Costel Alexe, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că are convingerea că moţiunea de cenzură a PSD nu va trece luni în Parlament, menţionând că la alegerile parlamentare "România are şansa să scape pentru totdeauna de acest partid toxic".

Costel Alexe

"Cred că nici preşedintele PSD nu şi-a calculat foarte bine paşii pentru această moţiune, nu a mai aşteptat decizia Curţii Constituţionale. Pe ultima sută de metri, Ciolacu a afirmat pe pagina de Facebook că moţiunea va fi dezbătută şi votată luni. Ulterior s-au întâlnit birourile permanente reunite ale Camerei şi Senatului. Şi eu şi ceilalţi colegi ai mei din Cabinet suntem încrezători că acest Guvern va rămâne în continuare. Important este că România are şansa ca la alegerile parlamentare din decembrie să scape pentru totdeauna de acest partid toxic şi de această majoritate toxică din jurul PSD", a afirmat Costel Alexe, liderul PNL Iaşi, scrie Agerpres.

Candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi, Alexe a susţinut că PNL are mari şanse de câştig şi pe plan local.

"Astăzi PNL este creditat, aşa cum o spun cercetările sociologice, cu prima şansă la alegerile locale. Sunt convins că acelaşi lucru se va întâmpla şi în alegerile parlamentare din 6 decembrie, dacă vor fi ţinute. În nouă luni de zile Guvernul Ludovic Orban a demonstrat că are soluţii pentru economia românească. Moţiunea PSD va pica. Calculul hârtiei arată acest lucru. PSD nu a prezentat faptul că are voturile necesare pentru a trece moţiunea", a mai spus ministrul Costel Alexe.

Prezent la conferinţa de presă, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat la rândul său că are convingerea că moţiunea nu va trece.

"Nu am emoţii. Voi fi în Germania, la întâlnirea cu miniştrii Agriculturii. Voi pleca de duminică, dar nu am emoţii", a spus Adrian Oros.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mosule, ce te recomanda ca ministru? studii..am inteles subtiri sau mai deloc.. experienta.. la fel . aAtunci ce: ai performat in lipirea sfiselor ?...alte abilitati ?..
1
0
Numai alegeri aveti in cap de cand prostii de noi au crezut ca daca va dam votul o sa fie mai bine. Nu mai votam nici un partid gasca de nenorociti ce sunteti
2
2
Bravo limbistii mei fiti pe faza si lingeti ma la rozeta.de voi are nevoie peneleul.succese depline
1
2
MUYE pe la spate cu LIMBA DE CLOPOT!!!
1
1
vezi ca toxic e aerul din marile orase tu esti ministrul mediului sau un imbecil pus acolo de forma sa mai dea si el din gurita din cand in cand
3
3
luati voi postacilor pesedei muia cu cacat de rigoare !!! Pe urma o ia-n gura partidul toxic !!!
3
5
daaa sa mori tu k ii asa.ia ia zine in enleza asta nemernicule trece motiunea si va duceti dku cu toti
6
4
Voi plecati, slugilor... Iohaniste!
8
4
Pentru asta meriti o muie pe la spate tie si colegilor tai de la penele
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108