REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ministrul Costescu, despre restructurarea CNADNR: Noi mergem înainte

Ministrul Costescu, despre restructurarea CNADNR: Noi mergem înainte

Replica API 6 aprilie 2016 | 00:27 390

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat marți că "procesul de restructurare de la CNADNR va continua cu orice preț, chiar dacă nemulțumirile deja se văd".

Întrebat despre o eventuală demisie a sa în urma unor evaluări are premierului, Costescu a infirmat-o, iar informațiile vehiculate în presă referitoare la acest subiect le-a atribuit celor nemulțumiți de restructurarea CNADNR.

"Au mai fost momente când am început anumite proiecte în anumite locuri și anumite persoane s-au deranjat. Acum avem restructurarea CNADNR. Începe să producă efecte, nemulțumirile unor foști sau altor entități deja se văd. E normal să aibă și dânșii susținerea în presă și să solicite anumite lucruri. Noi mergem înainte. Procesul de restructurare și de înlăturare a problemelor de la CNADNR va continua cu orice preț. (...) E prima oară când se cere așa ceva. Chiar nu aveam la portofoliu o cerere de demisie, mă bucur dacă o am și am mai făcut un pas pe scara asta. Vreau să vă spun că în general domnul prim-ministru evaluează periodic miniștrii. Nu începe după Paști sau înainte de Paști. E o activitate pe care dânsul o face continuu. Nu văd subiectul discuției. A fost probabil o discuție de presă", a afirmat la Senat Costescu.

Întrebat dacă premierul ar putea să-i reproșeze ceva, Costescu a spus: "E un minister în care e imposibil să nu ai ceva de reproșat. Sunt 4 sau 5 ministere într-unul. Până acum nu am avut nicio discuție de natura celei pe care o sugerați. Eu cred că nici nu o să am în următoarea perioadă", potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108