REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ministrul Muncii a sunat la toate Casele Județene de Pensii, dar nu i s-a răspuns decât la 12: În 2 săptămâni, lucrurile se vor schimba

Ministrul Muncii a sunat la toate Casele Județene de Pensii, dar nu i s-a răspuns decât la 12: În 2 săptămâni, lucrurile se vor schimba

Replica API 2 ianuarie 2020 | 01:38 443

Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a făcut un test pentru a vedea cum răspund la telefon Casele Județene de Pensii. ”La nivelul țării, din 41 de Case Județene de Pensii apelate, doar 12 au răspuns la telefon”, a scris ministrul pe Facebook, anunțând că în ”două săptămâni lucrurile se vor schimba”, pentru că ”de la pensionar la membru al familiei unei persoane în vârstă, ministru sau cetățean, Casele Județene de Pensii trebuie să raspundă tuturor la telefon”.

„Am făcut, în zilele lucrătoare dinainte de Crăciun, un simplu test. Am telefonat fiecărei Case Județene/locale (pentru București) de Pensii. Iată doar 10 apeluri în filmarea de mai jos. Am vrut să am propria opinie, în completarea experiențelor pensionarilor care mi-au trimis mesaje pe această temă. Sunt probleme și cu modul în care se vorbește pensionarilor care ajung la Casele de Pensii.

În 2 săptămâni, lucrurile se vor schimba”, a scris pe Facebook Violeta Alexandru.

Potrivit acesteia, la nivelul țării, din 41 de Case Județene de Pensii apelate, doar 12 au răspuns la telefon.

”Am avut și surprize plăcute, inclusiv Case județene care preiau cereri și documente online. Și un sector al Municipiului București lucrează deja în online. Deci, se poate! Voi discuta fiecare caz la prima videoconferință cu reprezentanții Caselor, organizată la începutul anului.

Primul contact între instituțiile din coordonarea Ministerului Muncii și cetățeni este, de foarte multe ori, prin intermediul telefonului. Oamenii cer minime îndrumări. Au nevoie de confirmarea unor informații afișate pe paginile de internet. Dacă le-ar primi, o parte dintre problemele ridicate s-ar lămuri de la început. Sunt oameni în vârstă cei care sună, de regulă. Pentru ei, oferirea unor minime informații, prin telefon, contează mult, salvează un drum parcurs cu dificultate de acasă la instituție. Aceștia se deplasează greu, mai ales în sezonul rece”, a mai scris ministrul Muncii pe Facebook.

HotNews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au sarit postacii pesedisti la atac? ca va sparge cloaca pesedista in functie cu samoila ? in curand, in curand ramaneti fara locuri de munca incompetentilor, IN CURAND
0
2
... imi aduc aminte de toate datoriile ! Rea femeie , e pusa rau pe dat afara oamenii din slujbe ca sa faca targhetul Companiilor Multinationale care are disperata nevoie de forta de munca ieftina si calificata din Romania ! Tradatorilor , vanzatori de tara si de popor ! Sunteti mai rai ca PSD!
3
0
Desfiintati pensiile speciale.
5
0
Suna de la Sinaia. Asa stiu ei sa se relaxeze. Urat caracter.
10
0
Muierea asta dupa ce ca e mai urata ca dracu este si dusmanoasa pe poporul roman ! Ptiu drace ! Pai asta ne reprezinta pe noi , romanii ? Slugile astea ale strainilor nu stiu decat sa puna pielea romanilor pe bat , sa ajunga toti romanii sa-i spele la cur pe macaronari pt 1000 de euro pe luna !
11
2
Are dreptate cel de la 18:30.Eu as intreba cand lucreaza ,daca ea sta pe facebook si se filmeaza.De ce nu face niste propuneri legislative,daca tot e nemultumita.Si apoi sa nu uitam ca ,Cretuleasca in emisiunea ei a tot spus ca exista lipsa de personal in Casele de pensii.De cretine care se cred destepte ,suntem satuli.Dar ce asteptari sa ai de la o sorosista.
14
1
in ce consta caracterul nepermis-am dovada trimiterii scrisorilor cu confirmare dew primire atat in judet cat si la Casa Nationala de Pensii. Adevarul va supara dragi lor de la replica?, am crezut ca disparitia puscariasului Draknea va pune oarecum lucrurile pe un fagas normal, m-am inselat amarnic
4
12
Ce vrea sa demonstreze?Cat de idioata este.Intreb pt un prieten:asta se filmeaza toata ziua...asa lucreaza?Pe facebook.HALAL MINISTRU..si apoi cum poate aprecia ea,daca nuci macar studii pe domeniu nu are.Una care a facut fostu Ghe.Dej ,ce stie de munca,pensii,alocatii?NIMIC Si atunci cum poate face o evaluare astora pe care ii are in subordine.Toate proastele is ministre.
14
2
dar ce a sunat goarna ierihonului a suflat si ea acolo intr-o doara doar incapabili se reped le subordonati inainte de terminarea programului sau inainte de sarbatori ca sa arate vezi doamne cat de patruns este el de simtul datoriei,sau ea in cazul de fata
12
1
Nu e metoda cea mai potrivita. Se putea face altfel un control. E o metoda indoielnica de unde se pot rage concluzii partiale si foarte posibil departe de realitate. Aici trebuie analizat cat personal are casa de pensii, ce logistica are, cat de calificat e personalul, cati pensionari gestioneaza si apoi astfel de "subtilitati". Ciudat mod de guvernare au cei pe care i-am votat.
17
3
la constanta e cloaca pesedista la casa de pensii
8
16
ce stil de a conduce mai rau ca securisti lui ceausescu in loc sa iti apropii angajati ca sa faci treaba buna la pregatirea care o are e clar a terminat dimitrie cantemir in trei ani .
20
7
Ce mufa de scorpie are urata asta! Ptiu, drace, duca-se pe pustii!... Dar sa ai asa ceva in casa?...
18
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108