REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ministrul Transporturilor, către şefii de instituţii care 'nu sunt confortabili' cu politicile guvernului: 'Să facă un pas în lateral'

Ministrul Transporturilor, către şefii de instituţii care 'nu sunt confortabili' cu politicile guvernului: 'Să facă un pas în lateral'

Replica API 16 decembrie 2019 | 02:22 472

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, le-a transmis, sâmbătă, şefilor de instituţii care nu se simt "confortabil" cu politicile guvernului Orban să facă "un pas în lateral".

"Sigur că pot fi, şi nu e de condamnat, reprezentanţi ai unor instituţii care nu sunt confortabili cu politicile publice ale guvernului Ludovic Orban. Vă spun foarte limpede şi cu prietenie, le recomand să facă un pas în lateral. Acesta este mesajul guvernului Ludovic Orban, acestea sunt politicile asumate în faţa Parlamentului şi aceasta este direcţia în care noi vrem să mergem", a declarat Bode, la instalarea prefectului judeţului Satu Mare, Radu Bud.

El a mai transmis că prefectul are obligaţia de a implementa programul de guvernare la nivel local.

"Sunteţi obligat să asiguraţi implementarea programului de guvernare la nivel local. Aveţi toate prerogativele Constituţionale să faceţi acest lucru. Aveţi aparatul Instituţiei Prefectului care trebuie să servească interesul cetăţenilor, vă recomand să lucraţi împreună cu instituţiile deconcentrate la creşterea calităţii serviciilor publice oferite cetăţenilor şi companiilor. Apropo de acest lucru, sigur în ultima perioadă au avut loc majorări de salarii în aparatul public.Vă rog să vă gândiţi în fiecare moment şi să ne gândim cu toţii pentru că suntem în serviciul public, suntem plătiţi din bani publici, dacă nivelul serviciilor oferite cetăţenilor a crescut direct proporţional cu nivelul veniturilor din ultimii ani", a mai spus Bode.

Inspectorul guvernamental Radu Bud a fost învestit, sâmbătă, pentru a treia oară, în funcţia de prefect al judeţului Satu Mare.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vorbeste un fost membru PDL vopsit PNL
7
0
Daca voi, in calitate de guvernanti, ati putut ignora votul negativ primit de Citu - desi, conform constitutiei puterea este reprezentata de parlament - banuiesc ca si altii pot ignora dorintele vostre. Mi se pare chiar echitabil!
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108