REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Minoră din Sinoe, violată în spatele casei de o cunoştinţă

Minoră din Sinoe, violată în spatele casei de o cunoştinţă

Replica API 19 martie 2015 | 23:38 225

A povestit oribila întâmplare după câteva zile!

A povestit oribila întâmplare după câteva zile!

Clipe de coşmar pentru o fetiţă de numai 13 ani, din localitatea constănţeană Sinoe! Copila a fost luată cu forţa de un individ, fratele concubinei tătălui ei, respectiv Constantin Iamandi, şi violată în spatele casei. Speriată, copila a povestit prin ce a trecut abia după câteva zile, unei mătuşi, care a decis să meargă la Poliţie.

Nenorocirea s-a petrecut în seara de 12 martie anul curent, în jurul orei 19.00. Fratele concubinei tătălui ei venise în vizită, pentru a duce nişte cizme. Copila a răspuns la uşă şi le-a luat pentru a le înmâna tatălui, după care a ieşit în curte. Atunci bărbatul a bruscat-o, târând-o efectiv în spatele locuinţei, unde i-a pus mâna la gură pentru a nu ţipa şi a supus-o unui act sexual. În cele din urmă, copila a reuşit să scape din mâinile individului şi a fugit în casă, acolo unde se afla tatăl ei şi concubina acestuia, adică sora violatorului. A vrut să relateze prin ce a trecut însă, fiind foarte speriată, a decis să tacă. Ulterior, nemaisuportând presiunea, minora a mers în vizită la mătuşa ei, acest lucru petrecându-se în data de 15 martie anul curent. De cum a auzit şocanta întâmplare, femeia a decis să meargă la Poliţie cu fata, lucru ce a avut loc pe data de 16 martie. Oamenii legii au demarat o anchetă, suspectul fiind reţinut şi propus spre arestare. “La data de 18.03.2015, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Constantin Iamandi pentru săvârşirea infracţiunilor de viol. Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut că în seara zilei de 12.03.2015, în intervalul orar 19.00 - 20.00, inculpatul a întreţinut un raport sexual normal prin constrângere cu minora P. A. în vârstă de 13 ani, în curtea situată în spatele casei unde locuia persoana vătămată”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Totodată, menţionăm că Iamandi aproape că a rămas fără casă în anul 2009, când un incendiu a izbucnit din pricina coşului de fum necurăţat. Flăcările s-au extins cu repeziciune, acoperişul şi o pare din casă fiind distruse. Pompierii au stabilit atunci că flăcările s-au extins foarte repede întrucât Iamandi băgase plante furajere în foc pentru a încălzi locuinţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108